Diyarbakır'ın Sur İlçesinin Melikahmet Caddesinde seyyar satıcılık yapan Selim Bayrak borç batağında olup kredi talebinde bulunduğu özel bankadan da ret cevabı alınca intihar etti.
Bayrak'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumunca otopsi işlemi tamamlandıktan sonra cenazesi yakınlarına teslim edildi. Bayrak asri mezarlıkta sessiz sedasız toprağa verildi.
Sur'un Fatihpaşa Mahallesinde yaşayan Bayrak, terör örgütü PKK'nın sözde özerklik ilanıyla çukur ve hendek olaylarında evi ağır hasar gördü.
Çatışmaların şiddetlenmesi üzerine yaşadığı mahalleyi terk edip kiraya çıkmak zorunda kalan Bayrak'ın evi tamamen yıkılırken, çatışmalardan sonra kendisine 27 bin lira ödeme yapıldığı öğrenildi.
Yalnız yaşayan Bayrak yaşanan ekonomik krizden kaynaklı olarak kirasını bile ödeyemez duruma gelince amcasının evine sığındığı, burada da ailevi sorunlar yaşayınca kısa süre önce Sur'un köhne sokaklarındaki eski otellerde konakladığı bildirildi.
Selim Bayrak, geçtiğimiz haftalarda Ağaçkakan isimli sosyal medya yayınında da ekonomik sorunlar ve uygulamalardan yakınmıştı.
Genç kızın Batman'da halk otobüsündeki tepkisi gönülleri fethetti: "Sen Türkiye'de yaşıyorsun ne Kürdistanı, cahil ya!"35 izlenme
Kaçakçıların kâbusu olan polise iftira atıp hayatını kararttılar: İftira atanların emniyet müdürleri ile işbirliği ortaya çıktı!44 izlenme
İşte yeni Türkiye: Apo şakısın, Ekrem sussun36 izlenme
Başkan Alinur Aktaş belediyenin tüm şirketlerine de ‘başkan’ olmuş!90 izlenme
Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, tartışmaya girdiği vatandaşlar tarafından tekme tokat dövüldü!249 izlenme
Japonlar da tren yolu yapmış ! Sinyalizasyon sistemi bile var !335 izlenme
Çiftlik Bank davasında karar çıktı: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’a rekor ceza44 izlenme
Kızına cinsel istismardan 72 yıl ceza alan babaya Yargıtay kararı ile tahliye!171 izlenme