Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip Koronavirüs (Covid19) salgını sonrası yapacağı yurt gezisinden önce kabine revizyonu yapacağını iddia etti.
Özkiraz, Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını söylerken, Berat Albayrak'ın ise Dışişleri Bakanı olacağını öne sürdü.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın yerine ise İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin isminin konuşulduğunu belirten Özkiraz, "İçişlerine ise aynı ekolden birinin geleceği konuşuluyor" dedi.
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali
Özkiraz'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:
"Arkadaşlar Akp Genel başkanı Erdoğan bir yurt gezisine çıkacağını söyledi. Çoğu kişi bunu bir seçim startı olarak okusa da ben bunu partisindeki yaprak dökümünü engellemek için yaptığını anlatmıştım. Dün aldığım kulis de bunu doğruluyor.
"Erdoğan geziden sonra önce bir kabine revizyonu yapacak. Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu başkan yardımcısı oluyor. Yatırımcı bakanlıklar Yıldırım'a Diğerleri Soylu'ya bağlanıyor.
"Albayrak dış işlerine geçiyor ve doğrudan Erdoğan'a bağlı olacak. Yerine Adnan Bali konuşuluyor. İçişlerine ise aynı ekolden birinin geleceği konuşuluyor. Detayları zaman zaman yazarım. Canlı yayına gelebilirsiniz."
Türkiye 5 yıl aradan sonra Bulgaristan'dan saman ithal etti !125 izlenme
Merdan Yanardağ, Tarık Akan'a hakaret edenlere çok sert tepki gösterdi !462 izlenme
Depoyu, Gürcistan´da dolduruyorlar920 izlenme
‘Erdoğan’ın karşısına Rizeli gelin çıktı düzen tutmuyor’221 izlenme
AKP’li seçmen Turgut Altınok’a Mansur Yavaş’ı örnek gösterdi: “Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi sizlersiniz. Hiçbiriniz verdiğiniz sözleri tutmadınız”34 izlenme
Böyle paylaştı: #Huzurundayımatam102 izlenme
Türkiye çevresindeki denizlerde bulunan 105 istilacı tür ekosistemi tehdit ediyor27 izlenme
AKP’nin bavullarından ne çıktı?411 izlenme