AKP Genel Merkez eski çalışanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu isimli kişinin araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen uygunsuz görüntüleri sosyal medyaya yansımıştı.
Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından büyük bir infial meydana gelirken, polis tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu, ifadesinde, söz konusu maddenin kokain değil pudra şekeri olduğunu belirtmişti.
CUMHUR İTTİFAKI'NIN OY BİRLİĞİYLE REDDEDİLDİ
Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre; Yaşanan gelişmelerin ardından hakkında işlem başlatılan Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla ev hapsine gönderilmişti. Türkiye'nin gündeminde uzun süre yer tutan Kürşat Ayvatoğlu hakkında yeni gelişmeler yaşandı.
AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun Kastamonu Belediyesi'ndeki çalışmalarının araştırılması gerekçesiyle bir komisyon kurulmasına yönelik önerge Cumhur Ittifakı'nın oy birliği ile reddedildi.
"HAVADA KALAN BİR ÖNERGE"
Belediye Meclisi Toplantısında önergeyi değerlendiren MHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, belediyenin zaten bir denetim komisyonu bulunduğunu belirterek, CHP Grubunun talep ettiği komisyonun gayri resmi olacağını ifade etti. Vidinlioğlu, önergeyi havada kalan bir önerge olarak yorumladı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/kursatayvatoglununcalismalariarastirilsinonerisineh71100.html
Okuduğunu anlamayan bir insan sizce ibadet etmiş olabilir mi ?26209 izlenme
Alevi örgütlerinden 'Kılıçdaroğlu'na destek' çağrısı: "Hızır aşkına ayağa kalkın"30 izlenme
Erdoğan’ın ‘yumuşama dili’ kısa sürdü: "Fitne kazanı kaynatanların oyunları"20 izlenme
Esad, 250 milyon doları Rusya'ya böyle kaçırdı20 izlenme
Piar Araştırma, 9 ilin anket sonuçlarını yayınladı422 izlenme
Sinem Dedetaş: "Bir yıl boyunca vatandaşa sosyal destek olarak dağıtılması gereken kartların yüzde 90’ı seçim öncesinde dağıtılmış bitmiş"26 izlenme
Koronavirüs testinin pozitif çıktığını otobüste ağzından kaçırınca ortalık karıştı!47 izlenme
McDonald's Kazakistan'daki faaliyetlerini tedarik sıkıntısı sebebiyle durdurdu.33 izlenme
AKP emeklileri oyaladı, MHP çözümü buldu: Su-simit satın
Ferdi Zeyrek'in sağlık durumuna ilişkin son açıklama geldi: 'Her geçen saat daha iyi haber alıyoruz'
Erdoğan'ın yıllar önceki "Paranın itibarı milletin itibarıdır" paylaşımı gündem oldu!
Yandaş Yeni Akit'ten skandal Ali Koç haberi!