Home
21 Temmuz 2023 ( 35 izlenme )
Reklamlar

KYK borcunu ödemeyenlere kötü haber: Hesaplara bloke konmaya başlandı


Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı vergi dairelerine KYK talimatı verilirken birçok vatandaşın ödenmeyen KYK borçları nedeniyle hesaplarına bloke konuldu.



Hazine ve Maliye Bakanlığı, KYK borçlarına yönelik sıkı önlemler alıyor. Bakanlığa bağlı vergi dairelerine bu konuda talimat verilirken birçok vatandaşın ödenmeyen KYK borçları nedeniyle hesaplarına bloke konuldu.

ODA TV'den Mert Taşçılar'ın haberine göre; Daha önce ödeme yapıp, ödemelerini aksatanlara ise vergi daireleri tarafından tek tek telefonla aranarak ödemelerine devam etmeleri yoksa hesaplarına bloke konulacağı şeklinde uyarısında bulunuldu.

Son dönemde yaptığı hamlelerle vatandaşın tepkisini çeken Bakan Şimşek sıkı para politikası uygulayacağını her fırsatta vurgulamıştı. Ancak buna karşın Bakan Şimek'in henüz zenginlere yönelik gelir vergisi düzenlemesine gitmemesi eleştirilere neden olmuştu.


Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 yaşındaki Karim İsrail askerleri tarafından tutuklandı: Anne ben hâlâ sorgu odasındayım Bebek Otel’deki VIP partilerin gizli arşivi ele geçirildi İç hatlarda hiç yolcu gitmeyen 4 havalimanı! Erdoğan, gazeteci Portakal'ı hedef gösterdi! "Patlatırlar enseni"