İstanbul Anadolu 64. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 14 Haziran tarihinde görülen davaya tutuklu sanık Mazlum S. ile tarafların avukatları katıldı. Davaya Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi Vakıf Başkanı Haçadur Edvart Ayvazyan’ı temsilen katılan avukat Ezgi Kumaş, sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi.
Savunmasını yapan sanık Mazlum S., kalp ve şeker hastası olduğunu belirterek, “Hastalığın etkisiyle böyle davrandığımı düşünüyorum. Bir anlık bir şeydi. Yaptığım eylem nedeniyle çok pişmanım. Bu eylemin altında herhangi bir neden yoktur. Hiçbir kişi yada yapıyla bir bağım bulunmamaktadır. Ben tüm dinlere saygılıyım. Ne Ermenilerle ne de hristiyanlarla bir husumetim yoktur. Vermiş olduğum zararı karşılamaya hazırım” dedi.
‘Bakanın eşinde ByLock çıktı’ demişti: Gazeteci İsmail Küçükkaya’ya hapis cezası522 izlenme
İddia: Türkiye ile Taliban uzlaştı!51 izlenme
Marmaris Belediyesi'nden 9 ayda 4 milyon TL'lik örnek tasarruf!102 izlenme
Ankara’da okul servis ücretlerine dev zam! Kısa mesafe 12 bine dayandı33 izlenme
Borcu ertelenen Serdar Ortaç: Ben Tayyip ağabeyi kişilik olarak seviyorum42 izlenme
Bir anket de PİAR Araştırma'dan! İşte CHP ile AKP arasındaki fark20 izlenme
Eczacılardan Suriyeli mülteci isyanı: "Aylardır para yatmıyor"15 izlenme
Balıkesir'in Savaştepe ile Altıeylül ilçeleri arasında çıkan orman yangını devam ediyor! Bir mahalle tahliye edildi29 izlenme