Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Fatih İlim ve Yardımlaşma Derneği tarafından ‘Mevlidi Şerif’ etkinliği düzenlendi.
‘Peygamber torunu’ olarak da tanıtılan Lübnan Seyyitler Cemiyeti Başkanı Şeyh Cemil Halim elHüseyni’nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar Belediyesi, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Belediyesi, AKP’li Akdeniz Belediyesi Meclis üyeleri programa destek verenler olarak takdim edildi.
Evrensel'in haberine göre etkinlik alanına lüks bir araçla gelen Şeyh Cemil Halim el Hüseyni’nin konuşma için kürsüye yürüdüğü sırada alandaki herkesin ayağa kalkması dikkat çekti. El Hüseyni konuşmasında “Bu ülkede güvenlik içerisinde yaşadığınız için şükredin. Cennet için çabalayın, halinize şükredin” dedi.
Konuşmasının ardından el Hüseyni lüks aracıyla alandan ayrılırken bu kez sahneye küçük yaştaki çocuklar çıkarıldı.
KRT
Erdoğan'a son anketten büyük şok!51 izlenme
Teröristlerin üzerinden cephanelik çıktı152 izlenme
Ekonomik nedenler yüzünden 1,5 yaşındaki çocuğunu komşuya bırakıp intihar eden çiftin ardından AKP'ye tepki yağdı!69 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Tahmin etmeyeceğiniz oranlarla kazanıyoruz316 izlenme
Kapanan şirketlerin yarısı İstanbul’da!53 izlenme
‘Şehir hastanelerindeki olağanüstü vurgun resmi olarak ilan edildi!’261 izlenme
Döviz kurlarının 2013'ten bu yana nasıl değiştiğini izleyin ve görün !475 izlenme
Pensilvanya'da Gülen'le görüşen AKP'li vekiller şimdi ne yapıyor?348 izlenme
İBB'deki 'casus' Ukrayna ve Polonya'dan çıktı! Necati Özkan anlattı
7,5 yıl hapisle cezalandırılmıştı: Erzurum’dan HÜDA-PAR adayı oldu
Seçil Erzan davası: Adliyede banka avukatı ile muhabir arasında gerginlik yaşandı
Düzce depreminde hüküm giyen müteahhit, Erdoğan'ın danışmanı oldu