Görevden alınan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ı aylar sonra Bodrum'da ortaya çıktı. İstanbul'da kira fiyatlarından yakınan Erkan, Bodrum'un en pahalı rezidansında denize sıfır villa satın aldı. Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan oğluna villanın ortak alanında dillere destan bir doğum günü partisi yaptı. Oğlunun doğum günü partisi görüntüleri ise Sözcü ulaştı.
300 BİN TL'LİK MAAŞ ÖDENMEYE DEVAM EDİYOR
ABD'den Türkiye'ye Merkez Bankası Başkanlığı için getirilen Erkan hakkında çıkan haberlerin ardından 8 ayda görevden affını istemişti. Görevden alındığı için brüt yaklaşık 300 bin TL maaş almaya devam eden Erkan oğlu için doğum günü için kesenin ağzını açtı. Doğum günü partisi için ne kadar harcandığı ise bilinmiyor.
Erkan 1.5 yıl içerisinde sigortalı bir işe girmezse yaklaşık 300 bin TL maaşı ödenmeye devam edecek.
Sözcü
AKP seçim koordinasyon merkezi önünde Murat Kurum protestosu! Mağdurlar, 13 yıldır evlerini beklediği ve verilen sözlerin tutulmasını talep etti33 izlenme
Kur korumanın faturası ağırlaşıyor34 izlenme
AFAD tarafından 2004 yılında yapılan konutların hali içler acısı46 izlenme
İnternet üzerinde RTÜK kılıcı sallanacak!69 izlenme
Araç sahipleri iki kez ödeyecek: MTV’nin ikinci kez alınmasını düzenleyen madde Meclis’ten geçti34 izlenme
Adana'da çocuğa öldüresiye şiddet! Çocuğun başını otomobile çarpıp yere fırlattı!469 izlenme
Seçim öncesi kasayı boşaltmışlar: Merkez Bankası rezervlerinde tarihi düşüş!40 izlenme
Mansur Yavaş isyan etti: "Neyi bekliyorsunuz?"15 izlenme