Anasayfa1
03 Ocak 2026 ( 16 izlenme )
Reklamlar

Maduro ve eşi New York'ta yargılanacak


ABD'nin 30 dakika süren operasyonuyla ele geçirilen Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores, yargılanmak üzere ABD'ye götürüldü. İkilinin New York'ta yargılanacağı ortaya çıktı.


30 dakikalık operasyondan sonra Maduro ve eşi ABD hava kuvvetleri tarafından ele geçirilerek ABD'ye doğru uçuruldu.

ABD yetkililerine göre Venezuela Başkanı terör örgütü liderliği ve uyuşturucu kaçakçılığı suçlamalarıyla yargılanacak.

İkilinin nerede yargılanacağını ise ABD Adalet Bakanı Pam Bondi duyurdu. Bondi, X'te yaptığı açıklamada "Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores hakkında New York Güney Bölgesi'nde iddianame çıkartıldı" dedi ve ikilinin New York'ta yargılanacağını duyurdu.

ABD HÜKÜMETİNİN TÜM GAZABIYLA KARŞI KARŞIYA KALACAKLAR

Bondi, açıklamasının devamında "Nicolas Maduro, uyuşturucu terörizmi için komplo kurmak, kokain ithalatı için komplo kurmak, makineli tüfek ve yıkıcı cihaz bulundurma ve Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı makineli tüfek ve yıkıcı cihaz bulundurma komplosu kurma ile suçlandı" dedi.

Bondi, açıklamayı "Yakında Amerikan topraklarında, Amerikan mahkemelerinde Amerikan adaletinin tüm gazabıyla karşı karşıya kalacaklar" diye ekledi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mersin’deki orman yangınlarının tamamı kontrol altında! Tahribat ne durumda? Muhalefetten yeni asgari ücrete peş peşe tepki! "O kadar güzelse o parayla sen yaşa" AKP'li belediye okul için bağışlanan araziye villa izni verdi! İran İsrail'e saldırı emrini kimin verdiğini açıkladı