Daha önce Şanlıurfa’nın AKP Karaköprü İlçe Başkanlığı yöneticisi Sertaç Kaya'nın Akçahisar’da villa tipi korunaklı köy evinin bahçesine AFAD çadırı kurdurduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Hıroğlu Mahallesi’nde havuzlu bir villanın bahçesine iki adet AFAD çadırının kurulduğu görüldü.
VİLLANIN BAHÇESİNE AFAD ÇADIRI KURULMASINA TEPKİ
Lüks evlerin bahçelerinde AFAD çadırlarının kurulmasına sosyal medya üzerinden şu tepkiler geldi:
“Malatya’da havuzlu bir villa. Zerre kadar hasar almamış. Buna rağmen bahçesinde 2 tane AFAD çadırı var. Yaşlılar, hastalar soğukta donarken bu villaya çadır veren AFAD yetkilileri hesap vereceksiniz.”
“Zaman zaman dört duvar arasında sıkılan villa sakinleri için doğayla iç içe olabilecekleri, bohem yaşamı deneyimleyebilecekleri 2 ayrı çadır çok iyi düşünülmüş!”
“İşte hizmet budur…”
“Kızılay AHBAP’a 46 milyona çadır satıyor Afad da havuzlu villa sahiplerine birer ikişer çadır dağıtıyor. Yalan, Dolan 20 sene oldu utan utan utan”
“Malatya’da havuzlu bir villa. Zerre kadar hasar almamış. Buna rağmen bahçesinde 2 tane AFAD çadırı var. Yaşlılar, çocuklar ve hastalar soğukta donarken bu villaya çadır veren kimse Allah'ından bulsun.”
Sözcü
AKP döneminde 6 bine yakın kişi ekonomik nedenlerle intihar etti32 izlenme
Emeklilere sadaka gibi zam için hâlâ düşünüyorlar24 izlenme
Memur zammında aile yardımı oyunu39 izlenme
Atatürk’ün Rum Sındığı Savaşı olarak nitelendirdiği savaş hangisidir? KPSS’ye soru oldu!227 izlenme
“Türkiye parti devleti oldu” iddiasına örnek: AKP il başkanı valinin sağkolu!55 izlenme
Bayram ikramiyesi müjdesi bekleyenlere kötü haber verdi: "Herkese tam yatmayacak"23 izlenme
BM, Ukrayna’daki ölü ve yaralı sayısını açıkladı62 izlenme
Vergi artışları yine dar gelirliyi vurdu: Marketlerde etiketler değişmeye başladı30 izlenme