Home
14 Mart 2023 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Malatya'da Saadet Partisi'nin depremzedelere yemek çıkaran aşevine engelleme!


Malatya'da valilik tarafından günlük 10 bin kişilik sıcak yemek ikramında bulunan Saadet Partisi'nin aşevinin kaldırılması istendi.



Saadet Partisi'nden şu açıklama yapıldı:

Malatya’da partimizin destekleriyle kurulan, günlük 10 bin kişilik sıcak yemek ikramı yapılan aşevimiz, Malatya Valiliği tarafından herhangi bir gerekçe olmaksızın 2 saat içinde kaldırılması Malatya İl Başkanımız Mustafa Canbay’a iletilmiştir. Depremin ilk günlerinden itibaren büyük bir fedakarlık ve gayretle dayanışma içersinde depremzedelere hizmet veren aşevimizin kapatılması kararını kınıyor ve bu kararı kamuoyunun vicdanına sunuyoruz.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye davet: Biletleri ben alıyorum, hadi gidelim Erdoğan işareti verdi! Tarikatı işleyen Arka Sokaklar'a durdurma cezası Erdoğan'ın eski doktorundan flaş ifadeler! "Asıl çöküş seçimden sonra" Erdoğan'ın akrabası canlı yayında atandı ! 'Aa bizim akraba...!'