CHP’deki iç tartışmalar ve siyasi temaslar devam ederken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş üzerinden yeni bir polemik gündeme geldi.
Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Anadolu Birliği Partisi’nin Ankara Dikmen’deki genel merkezine Yavaş’ın portresinin asıldığını ileri sürdü.
Yarkadaş ayrıca, ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın ile cuma günü görüştüğünü belirterek, Yalçın’ın kendisine “Özgür Özel Denizli’den dönünce protokol imzalayacağız” dediğini aktardı.
Yarkadaş'ın paylaşımına Yavaş cephesinden yanıt geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Beltaş A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz, yaptığı paylaşımda "Barış bey o resmin 3 yıldır asılı olduğunu o bölgede yaşayan herhangi bir vatandaşımıza sorsaydınız size bunu söylerdi, lütfen Mansur Yavaş'ı bu tip siyasi çekişmelerinizin malzemesi yapmayın buradan size ekmek çıkmaz" ifadelerini kullandı.
Sözcü
Avukat döven Erdoğan'ın korumalarının dosyası işlemden kaldırıldı!95 izlenme
Tarih verildi: Süt fiyatlarına dev zam55 izlenme
TÜGVA temsilcisinin lüks hayatı böyle görüntülendi: Yanda şampanya, konsolda isim, plakada AKP!71 izlenme
En düşük ve memur maaşı ve emekli aylığı için çarpıcı tahmin: Evi kira olanlar yandı...83 izlenme
AB, Rusya’dan gaz almak için mücadele ediyor42 izlenme
Dünya devi Türkiye'den ayrılma kararı aldı! 15 bin çalışanı var47 izlenme
Vatandaş çile çekiyor, millet bahçesine milyonlar saçılıyor!57 izlenme
İhale rekortmeni 5 şirketin ikisi satılıyor: Erdoğan'ın gazabına uğradılar36 izlenme