Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turunda TRT’nin kapısına dayanıp yayına çıkarılmamasına isyan eden Sinan Oğan’a, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladıktan sonra TRT kapıları ardına kadar açıldı.
Dün TRT’nin canlı yayınına katılan Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” dedi.
ŞİMDİ NASIL İKNA EDECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM?
Sinan Oğan’a tepki gösteren Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:
– Hayır Sinan Oğan Bey, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan makam talebiniz oldu. Hem de “Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem” dediniz. Cumhur İttifakı’ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.
– Sayın Sinan Oğan Bey, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM’deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi.
Sözcü
Ters kelepçeyle gözaltına alınanlar Mavi Marmara'da öldürülenlerin kızları çıktı41 izlenme
RTÜK'ün 'bira' için verdiği cezada içki övgüsü yapıldı!69 izlenme
'Kaşıkçı' davasının Suudi Arabistan'a devri kararına iptal başvurusu!58 izlenme
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: "Neden tutuklu olduğumu hala bilmiyorum"26 izlenme
Almanya'dan emekli olan AKP'liye göre Almanya bitik, her yer kapandı, ekonomisi çöktü, halkı aç (mış) !1738 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı28 izlenme
‘Ölüm listesi’ hazırlayan Noyan hakkında takipsizlik kararı!109 izlenme
Akaryakıt fiyatlarına son 3 ayda dudak uçuklatan zam! İşte 3 ayda yaşanan değişim59 izlenme