Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, ”İyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” diyerek başlattığı ‘Ankara Tek Yürek’ kampanyası kısa sürede tüm Türkiye’ye hatta yurt dışına yayıldı.
Hayırseverlerin kampanyaya yoğun ilgi göstermesi nedeniyle ‘İftar Ver’ kampanyasından sonra ‘Su Ver’, ‘Bilet Ver’ ve ‘El Ver’ kampanyası da karşılık buldu.
Hayırsever vatandaşlar, corona virüsü nedeniyle su faturasını ödeyemeyen aileler ile sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi ailelerin su faturalarının tamamını kısa sürede ödedi.
72 BİN 604 AİLENİN SU FATURASI ÖDENDİ
Aboneler arasında sadece icra borcu olan vatandaşların su faturalarının ödeme işlemleri devam ederken, tüm hayırseverlere kampanyaya verdikleri destek için Twitter hesabından ”Hızır olan kardeşlerim, alan eli görmeden iyilik eden veren el oldunuz, bayram arifesinde yüz güldürdünüz. Su gibi aziz olun, aziz kalın” sözleriyle teşekkür eden Yavaş, toplam 72 bin 604 ailenin 147 bin 322 adet su faturasının da tamamının ödendiğini açıkladı.
”AZ SAYIDA VATANDAŞIMIZ KALDI”
Yine Twitter hesabından kampanyanın sürdürülmesi çağrısını yapan Başkan Yavaş, “Bayrama sayılı günler kala #AnkaraTekYürek kampanyamızda yardım eli uzanmayan az sayıda vatandaşımız kaldı” diyen Yavaş, “Ankara’da hiçbir yüz mahzun kalmasın istiyoruz. Gelin hep birlikte el ele vermeyi sürdürerek bayram sevinci tatmayan hiçbir hane bırakmayalım” dedi.

Oyların yeniden sayıldığı Gaziosmanpaşa'da gerilim41 izlenme
Kaftancıoğlu Açıkladı: Sandıkta usulsüzlük girişiminde gözaltına alındı!36 izlenme
Ticaret Bakanlığı'nda 140 bin 595 TL maaş alan personel kim?58 izlenme
Ekonominin sorumlusu vatandaş çıktı! "Ekonominin sorumlusu fırsatçı vatandaşlarımızdır. Devlet ne yapsın. Emekli maaşı yetmiyor ama şükür. Hiç fakir yok Türkiye'de"39 izlenme
Depremden sonra Bakanlık uzmanları acı gerçeği ortaya koydu!106 izlenme
Trabzon böyle yükseliş görmedi! Belediyede işçi kadrosuyla işe başladı kariyer basamaklarını 3'er 5'er atladı!82 izlenme
Cengiz için her yol açık! Talana başlayacak37 izlenme
AFAD duyurdu: Balıkesir'de deprem6 izlenme
Özgür Demirtaş borsayı çökerten vurgunu deşifre etti, açıklanmayan bilgileri paylaştı!
AKP seçmeni erken seçim istiyor! Hapisteki İmamoğlu Erdoğan'a fark attı
Tahliye edilen trafik magandaları için kurban kesildi !
Yol verilip desteklenen gerici (sözde) hocalar şimdi de düğün davetiyelerine taktılar! 'Davetiyede annenin adı niye yazılıyor?'