Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dar gelirli vatandaşlara Kurban Bayramı'nda destek olmak amacıyla "Afiyet Ver" kampanyası başlattı.
Kampanya kapsamında hayırseverlerin elektronik ortamda konserve şeklinde satın alacakları kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma paketleri 1 Eylül'den itibaren ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edilecek.
Mansur Yavaş, kampanyayı Twitter’dan duyurdu. Kampanyada Yavaş’ın duyurusunun ardından 1 saatte yaklaşık 100 bin liralık bağış toplandı.
1500 GRAM ÇİĞ ETTEN ÜRETİLİYOR
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere gıda kodeksine uygun hijyenik koşullarda ve veteriner hekim denetiminde kesilen hayvanlardan elde edilen yaklaşık 1500 gram çiğ etten üretilen 800 gramlık kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma konservesinin tamamı ya da yarısı elektronik ortamda satışa sunuldu.
Hayırseverler, "afiyetver.com" adresi üzerinden 400 gramlık kavrulmuş kuşbaşı için 32 lira 50 kuruş, 800 gramlık için ise 65 lira, 400 gramlık kıyma paketi için 27 lira 50 kuruş, 800 gramlık paket için ise 55 lira ile kredi kartıyla ödeme yaparak bağışta bulunabilecek.
Büyükşehir Belediyesi kampanyanın istatistiki sonuçlarını söz konusu internet adresi üzerinden güncel olarak paylaşacak.
"YİNE BİRLİKTE SEVECEK YİNE BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ"
Yavaş, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, şu değerlendirmelerde bulundu:
Amacımız hiçbir annebaba eve bir şey götüremediği için çocuklarına karşı mahcup olmasın. Kimse mahzun kalmasın, hiçbir çocuk besinden uzak büyümesin. Darda kalan vatandaşlarımızın yüzüne umut, gözüne ışık olmak için bu kez 'Afiyet Ver' kampanyamızla iyiliği bulaştıracağız.
Hedefimiz eylül ayı itibarıyla yüz binlerce kavurma ya da kıymayı paketlenmiş halde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak, onların dertlerine derman olmak. Bugüne kadar bizlere güvendiniz, hayırlarınızı hiç esirgemediniz. Bizler de yine gönülden gönüle köprüler kurarak, iyilik kervanına bir omuz daha vereceğiz. Yine birlikte sevecek, yine birlikte sevineceğiz.
http://www.krttv.com.tr/gundem/mansuryavastankurbanbayramioncesiyenikampanyah41726.html
Kamu bankalarının yönetcileri zamma doymuyor!48 izlenme
1.4 milyona Diyanet İşleri’ni sergilediler37 izlenme
Sedat Peker'in iddialarını güçlendirecek açıklama: Mumcu suikastinin arkasında o isim mi var?54 izlenme
Çanlar Şimşek için çalıyor: Uzman isimler tek tek anlattı40 izlenme
Erdoğan Tillerson’la Zarrab’ı görüştü! “Davaya başka isimler eklenmesin, tatlıya bağlayalım”337 izlenme
Metin Özkan'ın hırsızlık yaptığıyla ilgili haberlere erişim engeli getirildi!66 izlenme
Mansur Yavaş'tan emekli maaşı açıklaması: "Biz onlardan daha fazla zam yapacağız"36 izlenme
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması45 izlenme
TRT, İmamoğlu reklamlarını parasıyla bile yayınlamıyor!
Millete, 'alışacaksınız' diyen AKP'li Mücahit Birinci'nin atkısının fiyatı dudak uçuklattı!
Rojin'in Kabaiş'in babasına ölüm tehdidi! Savcılık harekete geçti
Murat Ağırel’in ‘Torbacı polis’ iddialarına EGM’den yanıt: Meslekten ihraç edildi!