Yavaş, 13 Nisan günü yaşanan belediye şirketlerinin denetim yetkisinin Meclis'e devredilmesi tartışması üzerine dün şu açıklamayı yaptı:
“Bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaştan sonra da ne haram yemenin ne de haram yedirmenin riskine dahi girecek değilim. Olur da belediyede göreve getirdiğim arkadaşım harama meyleder, sizler de karşıma dikilmezseniz 5 buçuk milyon hemşehrimize hem bu dünyada hem de ahirette hesap vermek zorunda kalırsınız. Her şeyin kayıt altına alındığı bilişim çağındayız. Bu kayıtları 100 yıl sonra gelecek olan torunlarımız bile okuyabilecek durumda. O yüzden yapılan iyi ve kötü ne varsa, tarihe miras kalacak.”
O YETKİ HEP BAŞKANDA: AKPMHP grubunun verdiği önerge ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının yetkisi Meclis'e verilmek istendi. Böylece belediyeye bağlı şirketlerin yönetim kurulları ve denetlenmesiyle ilgili yıllardır başkanda olan yetki alınmak istendi.
‘İŞÇİLERİ KORUMAK İSTEDİK' SAVUNMASI: AKP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, işleme konulmayan önergeyi “Bu önergeyle belediyeden atılması düşünülen işçileri de korumak istedik” diye savundu.
Binlerce ağaç kesilmişti, Çekmeköy Kışlası bakın kime verildi!49 izlenme
CHP'li Ağbaba, Mersin'deki saldırının faili terörist hakkındaki gerçekleri AKP iktidarının yüzüne vurdu!43 izlenme
Tepkiler çığ gibi büyüyor... 103 emekli amiralin yayınladığı 'Montrö' bildirisine soruşturma!103 izlenme
İşte Hatay'a giden ünlülerin çocukları775 izlenme
İfşa dalgası muhafazakâr camiaya sıçradı! "'Çoklu evlilik caiz' kılıfıyla da kendi pisliklerini meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Biraz imkânı olan Başakşehir'de ev açıyor"29 izlenme
Sedat Peker'in '15 Temmuz'daki kayıp silahlar' iddiasını doğrulayan eski AKP'li isim hakkında flaş gelişme!42 izlenme
Memur maaş zammı için ikinci teklif belli oldu37 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 27.515 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 1.955.680’e, can kaybı da 17.364’e yükseldi!111 izlenme