Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Ömerli ilçesi Ömeryan kırsalında faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınakları bularak tahrip etmek maksadıyla 7 Ağustos günü İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce Şafak127 operasyonunun başlatıldığı belirtildi.
Açıklamada, “Operasyon kapsamında yapılan A/T ve yer gösterme faaliyetleri esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda Mardin Polis Özel Harekat Şube Müdürümüz Tufan Kansuva ve bir güvenlik korucumuz yaralanmıştır. Yaralılarımızın süratle Mardin Devlet Hastanesine intikali sağlanmıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Polis Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva kurtarılamayarak şehit olmuştur. Yaralı güvenlik korucumuzun tedavisi ise halen devam etmektedir. Bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bölge halkımızın desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerimizin kararlılıkla devam edeceği bilinmelidir” denildi. (DHA)
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sondakikamardindenacihaberbiraskerimizsehit5321688/
İmamoğlu: Su kesintisi yaşanmayacak86 izlenme
AKP’li Yazıcı’nın ‘Nasılsın’ diye sorduğu esnafa tepki: Terbiyesizlik yapma!898 izlenme
Anayasa Mahkemesi'nden tepki çeken karar39 izlenme
İBB’de yeni yönetim şekillenmeye devam ediyor: İmamoğlu’ndan üç atama daha…106 izlenme
Bir cenneti daha siyanürle katledecek30 izlenme
İmamoğlu’na soruşturma açıldı!177 izlenme
Vergi düzenlemesi Komisyon’dan geçti: 72 ay taksit, yeni istisnalar yolda27 izlenme
İstanbul turizmde Avrupa destinasyonlarını aştı53 izlenme
Deprem paylaşımı yapan Turkcell'e tepki: "Utanmazsınız"
Skandal MASAK raporunda patladı: Ayhan Bora Kaplan’ın şirketine devletin bankasından 550 milyon lira akmış!
Bakan Pakdemirli, Türkiye'de et fiyatlarının yüksek olmadığını savundu!
Rojin Kabaiş için Kadıköy’de eylem: “Gizlenmek istenen nedir? Hangi ilişkiler açığa çıkmasın diye bu kadar engel çıkarılıyor”