Auto-Created-3
01 Şubat 2024 ( 36 izlenme )
Reklamlar

Mardin'e 15 gün etkinlik yasağı geldi.

Mardin'e 15 gün etkinlik yasağı geldi.

Mardin Valiliği, kent genelinde 15 gün süreyle her türlü toplantı, basın açıklaması, miting ve stant açılışının yasaklandığını bildirdi.

Mardin'de her türlü toplantı, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting, tezgah, çadır ve bildiri yasaklandı.


Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Mülki amirlerin uygun göreceği haller dışında, İl Merkezinde Valiliğe (Hukuk İşleri Müdürlüğü), (Emniyet ve Jandarma görev bölgelerinde) İlçe Merkezinde Kaymakamlığa yapılan başvurularda, ilimiz genelinde yapılabilen açık ve kapalı zemin toplantıları, araç girişleri ve bu eyleme destek olmak için ilimiz sınırlarına gelen kişiler gibi yürüyüşler, basın açıklamaları, açlık grevleri, oturma eylemleri, stantlar, imza kampanyaları, çadırlar, bildiriler, protestolar vb. İdare Kanunu ve Kanunun 7 ve 17 nci maddeleri hükümleri yoktur. Ocak 2023 Cumartesi 24:00 e kadar 15 gün süreyle yasaklanmıştır" denildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yabancılar son 4 haftada 427 milyon dolarlık hisse satın aldı Necip Hablemitoğlu cinayetinin parası ünlü markadan mı geldi? Toygun Atilla yıllardır saklı kalan sırrı açıkladı Siyasi isimden şok iddialar: Soylu’nun kuzeni Diyarbakır’da hastalar üzerinde deney mi yaptı? Uzmanlar Tuz Konusunda Uyarıyor