Sahibi olduğu markette yanında çalıştırdığı çocuklara cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen A,Ç. “Şaka yapıyordum” dedi. Ancak hakim, cinsel istismardan tutukladı.
İstanbul Esenyurt’ta market sahibi 48 yaşındaki evli ve bir çocuk babası A.Ç. yanında çalıştırdığı çocuklara cinsel istismarda bulunup bunu başka bir çocuğa kaydettirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, A.Ç., ifadesinde 9 aydır market işlettiğini belirterek, “Adı geçen çocuklar markette yanımda part time olarak çalışıyorlardı. Bildiğim kadarı ile R. 1314 yaşlarındadır. Bana izletmiş olduğunuz video kaydında görünen kişi benim. Videoyu çeken E.C.Ç.’dir. Video çekilirken üzerim giyinik vaziyetteydi. Zaten videonun çekildiği yer marketin içidir ve sürekli markete gelen giden kişiler olmaktadır” dedi.
Market sahibi şöyle devam etti: “Diğer videoda ise R.’nin kollarını kıvırdığım görünmektedir. Bunu yapma nedenim, R.’nin gönderdiğim servisten geç gelmesidir.”
Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne çıkartılan A. Ç. savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. A.Ç. “Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı” suçundan kuvvetli delillerin bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/turkiye/marketcidenyanindacalistirdigikucukerkekcocuklaracinselh104572.html
Moldova'ya bedava vatandaşa parayla!47 izlenme
CHP'den HSK'ya tanık şikâyeti: Savcılar hakkında işlem yapılması istendi17 izlenme
Ünlülerin sosyal medyada yeni rotası, ne Instagram ne de X, artık herkes orada25 izlenme
Mustafa Kemal'in askeri üniforma ile verdiği meşhur pozun kamera arkası görüntüleri çıktı42 izlenme
Thodex'in firari kurucusu Faruk Fatih Özer mafyaya rüşvet mi verdi?62 izlenme
Kamu İhale Kurulu'nu da pes ettirdiler: Cenaze işleri de inşaat şirketine!74 izlenme
Mart 2026 enflasyon rakamları açıklandı10 izlenme
Özel'den Akın Gürlek'e: "Başsavcılık maaşının yanında başka bir gelir elde ettiniz mi resmi yoldan? Cevap gelmezse basın yayın organlarına gerekli belgeleri yolluyorum"
İmamoğlu: “Bizi doğruluktan ve doğru olmaktan kimse geri tutamayacağı gibi, bizi bırakın bir köyden, herhangi bir noktadan kovabilecek hiç kimse, bu ülkede anasının karnından doğmadı”
Türkşeker'in varlıkları AKP'linin şirketine sigortalatılmış!
Hava durumunu sunarken, sıra bu şehre gelince birden başörtüsünü çıkardı