GebzeBanliyö hattının devreye alınmasıyla TCDD altı farklı ücret tipini içeren bir tablo hazırladı. Buna göre 17 durak gitmek 2.60 TL, 814 durak gitmek 3,25 TL, 1521 durak gitmek 3.80 TL oldu. Aşağıdaki tabloda ücret detaylarını görebilirsiniz.

GebzeBanliyö hattı seferleri bu sabah başlamasına rağmen dün de yeni tarife uygulanarak vatandaşlardan fazla para alındı. Bu sabah aynı sorun devam ederken Yeşilköy’den Yenikapı’ya giden vatandaşlardan 5.70 TL bilet ücreti alındı.
Öğrenci biletinin normalde 1.25 TL olması gerekirken öğrenci ücreti olarak 2.70 TL alındı. Yenikapı istasyonuna gelen vatandaşlar iade ücreti alamadıklarını öğrenince şaşkına döndü.
Vatandaş iade ücretini alamadığı için tepkisini sosyal medyadan da dile getirdi.


Butlan beklemede yeni parti ise yolda23 izlenme
Hakkında inceleme başlatılan Tuba Torun Erdoğdu'dan açıklama23 izlenme
Muhalefetin engellediği 2 maddeyi yeniden getirecekler, MHP yüzde 3 de alsa barajı aşacak!878 izlenme
Elektrik zamlarına karşı kampanya: On binlerce vatandaş imzaladı!54 izlenme
Plajda, sokakta, çarşıda her yerde aynı görüntü: 120 bin kişi başvurdu45 izlenme
Türkiye'nin ünlü inşaat şirketi iflasla boğuşuyor49 izlenme
Bu skandal görüntülerin ardından, Uşak'ta sadece geçersiz oylar sayılacak !481 izlenme
Öcalan çağrısı sonrası ilk ankette AKP'ye soğuk duş!36 izlenme