Samsun’da özel bir hastanede görev yapan Op. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, Atakum ilçesi Küçükkolpınar’daki evinin önündeki düğün konvoyunu ve çok sayıda maskesiz vatandaşı polise ihbar ettiği için düğün sahibi tarafından darp edildi.
Cumhuriyet’in haberine göre hastaneden darp raporu alan Korkmaz, saldırgandan şikâyetçi oldu. Doktoru darp eden saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı.
Dr. Nurullah Burak Korkmaz, söz konusu görüntüyü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Samsun Valiliği ve Samsun Emniyet Müdürlüğünü de etikettleyerek “Devleti göreve çağırıyorum …” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
Dr. Korkmaz’ın paylaşımı şöyle:
“Bu görüntüler düğün alayının ve maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Samsun İli Atakum ilçemizden …Yaklaşık 20 dakika trafik gördüğünüz şekilde felç edildi onlarca maskesiz insan sosyal mesafeyi ihlal ederek ölümle şakalaştı…Samsun valiliğini Samsun il emniyet müdürlüğünü ve Sağlık Bakanlığını göreve davet ediyorum …Bir hekim olarak onlarca hayatını kaybeden meslektaşımız adına hayatını kaybeden binlerce vatandaşımız adına konuşuyorum …Bu insanlar yüzünden ölüm sokaklarda kol geziyor @drfahrettinkoca @suleyman_soylu @samsun_emiyet @samsun.valiligi @turanekinci.5560 Ve yetmedi bu sorumsuzluğa isyan eden bir hekim olarak bu şehir magandalarının hedefi oldum….Tek kelime ile yazıklar olsun …Devleti göreve çağırıyorum …”
https://tele1.com.tr/maskesizdugunuihbaredendoktoradayak211043/
SGK’yı kim batırdı ? Kılıçdaroğlu ile Erdoğan dönemi kıyaslaması !721 izlenme
CHP’li Yavuzyılmaz İliç raporunu açıkladı: “Murat Kurum acilen istifa etmeli”33 izlenme
İran hava sahası üzerinde uçuş yapan bir pilot, önünde 25 füze ateşlendiğini kaydetti258 izlenme
Selçuk Geçer haklı çıktı: "Boşuna 9.40 demedik..."80 izlenme
Kasımpaşa pazarında vatandaşlardan tepki: “Açlık içindeyiz sesimizi duyan yok, ülkenin hali perişan”16 izlenme
Anlaşmaya rağmen CHP’ye geçen belediyeye, park teslim edilmedi!154 izlenme
Bahçeli’den KKTC seçimine tepki: "Türkiye'ye katılın"17 izlenme
Müteahhitlere 1 yılda 60.3 milyar aktı26 izlenme