110 kişi Büyükşehir kadrosuna alınırken, bağlı kuruluşlara 28 ve belediye şirketlerine 715 kişi alındı. Siyasi etiğe sığmayan atama bununla da bitmedi. AKP'nin seçimi kaybettiğinin anlaşıldığı 31 Mart'tan mazbata verilen 8 Nisan tarihine kadar da 117 kişi alınmış. Alınan bu kişilerle ilgili liyakat incelemesi başlatıldığı öğrenildi.
– 13 Aralık 2018: YSK'nın, seçimlerin 31 Mart'ta yapılacağına ilişkin kararı yayınlandı.
– Aralık: Büyükşehir'e 15, EGO'ya 1, ASKİ'ye 2, BUGSAŞ'a 78, ANFA'ya 4, Halk Ekmek'e 4, BELPA'ya 12, BELKA'ya 21, ANKET'e 1, Seğmenler Su'ya 1 kişi olmak üzere 139 kişi alındı.
– Ocak: Büyükşehir'e 44, EGO'ya 1, ASKİ'ye 4, BUGSAŞ'a 349, ANFA'ya 4, BELKO'ya 1, Halk Ekmek'e 1, BELPA'ya 14, BELTAŞ'a 1, BELKA'ya 10, ANKET'e 8, Seğmenler Su'ya 2 kişi olmak üzere 439 kişi alındı.
– Şubat: Büyükşehir'e 17, EGO'ya 2, ASKİ'ye 1, BUGSAŞ'a 14, ANFA'ya 6, Halk Ekmek'e 2, BELPA'ya 3, BELPLAS'a 1,BELKA'ya 16, ANKET'e 1 olmak üzere 63 kişi alındı.
– Mart: Büyükşehir'e 19, ASKİ'ye 14, BUGSAŞ'a 40, ANFA'ya 3, BELPA'ya 6, BELKA'ya 11, Seğmenler Su'ya 2 kişi olmak üzere 95 kişi alındı.
– Nisan: (Yavaş'ın seçimi kazandığının kesinleştiği ve mazbatasını aldığı 8 Nisan'a kadar): Büyükşehir'e 15, EGO'ya 1, ASKİ'ye 2, BUGSAŞ'a 8, ANFA'ya 70, BELKA'ya 20, ANKET'e 1 olmak üzere toplam 117 kişi alındı.
Sürekli 'Beni Kandırdılar !' diyen RTE, 20 yıl önce feto'yu ziyaretinden sonra bakın neler söylemiş !1173 izlenme
TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri emeklileri çileden çıkardı34 izlenme
Traktörde vites küçülttük7 izlenme
Hükümet bu teyzeye kulak versin! "Gelsinler bir fakirlerin evine baksınlar. Nasılmış geçim. Merdiven siliyorum yıllardır çocuğumu okutmak için. Eroin esrara düşmesin diye"20 izlenme
MetroPOLL'den yeni anket: İkinci turda İmamoğlu ve Yavaş farkı açıyor, karşılarında Erdoğan yüzde 40'ı göremiyor!26 izlenme
Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kazada yeni görüntüler ortaya çıktı44 izlenme
Türk polisi, Türklere ve Atatürk'e hakaret eden Arap'ı süt dökmüş kediye çevirdi!46 izlenme
İstanbul'a yürüyüş düzenleyen Cargill işçilerine gözaltı!97 izlenme
Liseli gencin pahalılık isyanı: "Her şey para para para. Bu kadar pahalı bir hayat görmedim. Okulda yemeği geçtim, su içemiyorum. Su alacak param olmuyor"
Türk traktör devi iflas bayrağını çekti: 15 günlük süreç resmen başladı
SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekliye 5 ay sonra gelecek zammı şimdiden açıkladı!
Dudak uçuklatan zarar! Tarım Kredi Birlik'in yöneticilerine milyonlar ödendi!