İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okçular Vakfı’nın, “Fetih şuurunu yaymak” amacıyla öğrencilere yönelik düzenleyeceği yarışma için harekete geçti. Jürisi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek yarışmaya PTT de sponsor oldu.
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfıyla eğitim alanında yapılan işbirliklerine bir yenisi daha eklendi.
Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre; “Öğretmenlerin ok atmayı öğrenmesi” amacıyla Okçular Vakfı’na binasının alt katından salon tahsis eden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakfın “İstanbul’un Fethi” temalı resim yarışması için de kolları sıvadı.
Eğitimin üçüncü kişilere devredilemeyeceğine ilişkin yargı kararlarına karşın işbirliği anlaşmalarıyla vakıf ve derneklerin öğrencilere yönelik etkinlik düzenlemesine olanak sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, protokollerine yenisini ekledi.
Çok sayıda AKP’li ismin yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfı ile “Okçuluk alanında işbirliği” içeren protokol imzalayan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakfın para ödüllü resim yarışmasının da yürütücüleri arasında yer aldı.
PTT DE SPONSOR OLDU
İşbirliği anlaşmalarıyla eğitimde etkinliğini artıran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski yönetiminden aldığı yüksek bedelli kamu ihaleleri ile tartışmalara konu olan Okçular Vakfı’nın, İstanbul’un fethinin 567’nci yılı nedeniyle düzenleyeceği yarışma için para ödülü belirlendi. Vakfın, resim, şiir ve kompozisyon dallarında, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle online düzenleyeceği yarışmaya PTT de sponsor oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan, “STK OkulYurt Faaliyetleri Raporu 2018” ile belediye bütçesinden 1 milyon 200 bin TL aktarıldığı ortaya çıkan Okçular Vakfı’nın yarışmasında dereceye giren öğrencilere PTT AVM’den alışveriş kuponu verileceği bildirildi. Vakfın, “Fetih şuurunun yayılmasını sağlamak” amacıyla öğrencilere yönelik düzenlediği yarışmanın seçici jürisinin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacağı ifade edildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/mebokcularvakfiicinseferberolduh35985.html
8 işçinin öldüğü maden kazası davasında ceza almıştı, Kozlu faciasının kusurlusu Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun başında!58 izlenme
Yüzde 45 zam öncesi son şans! 2025 fiyatından almak isteyenler kapıda kuyruk oldu29 izlenme
AKP mitingindeki çocuk konuştu: "Hain ne demek bilmiyorum özür dilerim"100 izlenme
Erdoğan’ın atama kararına sert tepki: Yazıklar olsun!101 izlenme
Anketlerde Erdoğan'a kötü haber: O ünvanını da kaybetti29 izlenme
Enflasyon açıklandı, yurttaştan tepkiler var: "Dalga geçiyorlar, yalan söylüyorlar. Enflasyon düşmedi"27 izlenme
Doğalgaz müjdesinde de Katar izi!159 izlenme
Cengiz Holding'e Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 114 milyon TL'lik elektrik ihalesi verildi!59 izlenme
İPA verileri ortaya koydu: İki emekli ayda 7 gün aç geziyor
Binali Yıldırım’ın İSPARK sorularını yayından önce aldığını elindeki dosyalar ele verdi !
Nihal Yalçın, ödül konuşması sırasında tepki gösterdiği Tamer Karadağlı’nın taklidini yaptı!
Eski AKP’li başkandan torpil itirafı!