Pandemi döneminde okullarda yeterli tedbir almadığı gerekçesiyle eleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) Cumhurbaşkanlığı'nın tasarruf genelgesini de dinlemedi. MEB toplantılarını, bakanlık salonları yerine 5 yıldızlı otellerde yapıyor. Son 6 ayda lüks otellere 2 milyon 355 bin TL ödendi.

MEB, 2021'in haziran ve temmuz aylarında Bilim Sanat Merkezleri Programlarının Revize Edilmesi toplantısı için 5'er gün süreli üç ayrı çalıştay düzenledi. Bunun için 1 milyon 51 bin TL ödedi. Toplantılar, beş yıldızlı otellerde her şey dahil konsepti ile gerçekleştirildi.
Bakanlık yine eTwinning Faaliyeti kapsamında 21 Mayıs–23 Mayıs 2021 tarihleri arasında koordinatörler çalıştayı düzenledi. 3 Haziran–5 Haziran 2021'de lüks otellerde eTwinning bölgesel konferansı yapıldı. 767 bin TL ödenen organizasyon, Antalya, Kayseri, Adana ve Gaziantep'te gerçekleşti. Katılımcıların ulaşım ve konaklama ücretleri de MEB tarafından karşılandı.
MEB'in 15 Haziran–9 Temmuz, 25 Ağustos–27 Ağustos 2021'deki iki ‘eTwinning Öğretmen Eğitimi Akademisi' çalıştayı için 299 bin 710 ödendi. Organizasyonlar Trabzon, Batman, Bitlis, Erzurum, Hatay, İzmir, Kars, Mersin, Muğla, Siirt, Van'da yapıldı. MEB 23 Ağustos27 Ağustos'ta yaptığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü SEUPII Bilgilendirme toplantısına da 238 bin 170 TL ödedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mebtasarrufudinlemedi5yildizliotellerdetoplandi6709992/
Faizin faturası çok ağır olacak17 izlenme
Uçak kazasını bu sorunun cevabı mı çözecek: Kuyruğu ve kanatları neden koptu?11 izlenme
Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren emsal karar: İş yerinde uyuyan tazminatsız kovulur19 izlenme
AKP koridorlarında bu anket dolaşıyor135 izlenme
Eski AKP'li vekilin kurduğu İsrafı Önleme Vakfı'nda usulsüzlük!63 izlenme
Yerel seçim öncesinde YSK’den mühür açıklaması270 izlenme
“Mevcut Cumhurbaşkanı üçüncü kez aday olabilir mi?” sorusuna YSK'dan şok cevap! ‘Görevlerim arasında yok’24 izlenme
Mansur Yavaş son anketlerdeki oyunu açıkladı768 izlenme
Can Holding sahiplerinin 2016'da sigara kaçakçılığından gözaltına alındığı ortaya çıktı!
MSB'den teğmenlerle ilgili son açıklama
Şevval Sam, kadın cinayetleriyle ilgili konuşmaması üzerine gelen eleştirilere cevap verdi: "Magazin ortamında konuşmak uygun olmazdı"
Daha millete zam gelmeden AKP'li vekil milletten zam istedi! "Çok iyi para ama yetmiyor"