T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre, TBMM’de staj yapan öğrencilere yönelik taciz iddialarıyla ilgili yürütülen adli süreçte kritik bir aşamaya gelindi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı tamamlayarak 5 şüpheli hakkında ceza davası açtı. İddianamede, sanıkların çocuklara yönelik cinsel dokunulmazlığa karşı suç işledikleri iddiası yer aldı.
Hazırlanan iddianamede 4 stajyer öğrenci mağdur olarak yer aldı. Savcılık, sanıkların eylemlerinin birden fazla mağdura karşı ve farklı zamanlarda gerçekleştiğini belirterek suç vasfının ağırlaştırılmasını talep etti.
Başsavcılık, sanıklar hakkında “çocuğa karşı cinsel taciz” ile “sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğu cinsel istismarı” suçlarından 16 yıl 6 aya kadar hapis cezası istedi. Dosya, önümüzdeki günlerde ilgili ağır ceza mahkemesinde görülecek.
Sözcü
Kredi kartı kullananlara uyarı: Kontrol etmeyenin 1500 TL'si buhar oluyor11 izlenme
Seçimden önce AKP’de olan belediyeden Ensar Vakfı yöneticisine milyonluk ihaleler!24 izlenme
Balıkesir depreminin yıkımı gün geçtikçe büyüyor! 152 hasarlı bina14 izlenme
TRT'nin bahanesi 'Gazze'... Cumhuriyetin 100. yıl etkinliklerini ertelediler28 izlenme
Okul müdürü Ensar Vakfı ve TÜRGEV için seferber oldu!246 izlenme
TSK’ya ikinci kazık! At etinden sonra zeytinyağı skandalı!461 izlenme
Devletin müdürü Cumhuriyet'e karşı ayaklanan Seyit Rıza'yı andı!37 izlenme
Bu kafayla biz daha çok et ithal ederiz!150 izlenme
CHP'lilerin oylarıyla milletvekili olan Serap Yazıcı'nın pişkinliği pes dedirtti!
Sındırgı'da deprem fırtınası sürüyor
Yüz binlerce takipçiye ulaştı ama iş arkadaşlarını unutmadı! Oğuzhan Alpdoğan grevde: "Abilerimi, kardeşlerimi yalnız bırakmak istemedim"
Domates ve meyve fiyatlarında 8 yılın rekoru