İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 9 Aralık Salı günü gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un, savunmasını yürüten avukatlarla yollarını ayırdığı öğrenildi.
Soruşturma sürecinde gözaltı ve ifade işlemleri sırasında üç avukat tarafından temsil edilen Ersoy’un, tutuklanmasının ardından savunma sürecini yeniden değerlendirdiği ve bu kapsamda avukatlarıyla çalışmayı sonlandırma kararı aldığı ifade edildi.
Edinilen bilgilere göre Ersoy, Ankara Barosuna kayıtlı avukat Hüseyin Kaya ile Silivri (Marmara) Cezaevi’nde bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede dosya kapsamının ele alındığı, sürece ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı kaydedildi.
Ceza hukuku alanında görev yapan Hüseyin Kaya’nın, kamuoyunda yakından takip edilen çeşitli dava ve soruşturmalarda yer aldığı, görüşmenin ardından önümüzdeki günlerde sürece ilişkin açıklama yapmasının beklendiği bildirildi.
Pazara gidenin cebi yanıyor!167 izlenme
Fırıncılar odasından zam düzenlemesine tepki: "Ekmekte kaos çıkar"30 izlenme
İnce’den seçim gecesiyle ilgili flaş açıklama!2259 izlenme
Üniversite tuvaletinde öğrenciye işkence!62 izlenme
Asgari ücrete zam kaçınılmaz27 izlenme
Yandaşlarda ihale tedirginliği ilk günden başladı!270 izlenme
Merdan Yanardağ cezaevinde yaşadıklarını anlattı: Can Atalay detayı40 izlenme
Bilim Kurulu üyesi Demircan isyan etti! "Akıl alır gibi değil"71 izlenme