İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında 11 Aralık’ta tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İpek M. isimli kişi, 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi. İpek M. ifadesinde, Mehmet Akif Ersoy'un sık sık alkollü bir şekilde ve madde etkisinde iken çakarlı araç kullandığını ifade etti.
Yine "Bulundukları ortamlarda uyuşturucu madde ortaya çıkıyordu ve büyük ihtimalle Akif getiriyordu" diyerek uyuşturucu tedariği konusunda Mehmet Akif Akif Ersoy işaret etti.
Mehmet Akif Ersoy, 11 Aralık'ta "uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlamalarıyla tutuklanmış, ardından soruşturma genişletilmişti. Habertürk'le ve Ersoy'la bağlantılı olan pek çok isim soruşturmaya dahil edilmişti. Ersoy, ifadesinde suçlamaları reddetmiş ve kendisine siyasi operasyon yapıldığını ifade etmişti.
30 Aralık'ta yeniden ifade veren Ersoy ardından yeniden cezaevine gönderilmişti.
Son olarak sosyal medya fenomeni Taner Çağlı ve Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş tutuklanmıştı.
Gerçek Gündem
Kaynak: CNN Türk
İngiliz The Times, Kılıçdaroğlu’nun Alevi çıkışının ardından Hacıbektaş’ta nabız yokladı33 izlenme
Halil Falyalı suikastında kullanılan silahlar bulundu!69 izlenme
Kadın cinayetlerini protesto eden üniversite öğrencilerine gözaltı16 izlenme
400 bin dolar haberi vatandaşlıkta promosyona döndü! Resmi Gazete'de yayımlanmadı, karar öncesi satışlar fırladı!49 izlenme
Okul çantaları zamla dolacak: Kırtasiye fiyatları cep yakıyor27 izlenme
Beyazıt'ta öğrencilerden tarihe geçecek manifesto!27 izlenme
Diyanet metrolara bu afişi astı! Tepkiler çığ gibi25 izlenme
Araç kiralama devi konkordato ilan etti!292 izlenme
CHP'li Aykut Erdoğdu AKP'lilerin yüzüne vurdu ! 'Yahudi lobisine devlet bütçesinden 67 milyon dolar verildi !'
Türkiye o teğmenin komutanına verdiği yanıtı konuşuyor
1881 parçadan Atatürk portresi oluşturdular
Sedat Peker’in iddiaları yargıya taşındı! 4 isim hakkında suç duyurusu