Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sel felaketi yaşayan Rize ziyaretini anlatarak, “Türkiye'nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var” dedi. Barlas, “Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur” ifadelerini kullandı.
Barlas, dünkü “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın varlığı Beyaz Türkleri mutsuz ediyor” başlıklı yazısında Erdoğan ile yaşadığı bayramlaşma diyaloğundan bahsetti. “Bayram günü Cumhurbaşkanı ile telefon aracılığıyla bayramlaşırken, sesindeki kırıklığı hissettim” diyen Barlas, “Hemen açıkladı, ‘Rize'ye baksana, bu kent bu hale düşmüşken bayram sevincini nasıl yaşarım’ dedi. Dün de Rize'deydi Erdoğan...” ifadelerini kullandı.
Yazısının devamında Erdoğan’ın Rize’de yaptığı konuşmalardan bahseden Barlas, sözlerini şöyle noktaladı: “Türkiye'nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var. Onu Kıbrıs'ta da, Azerbaycan'da da, Doğu Akdeniz'de de görebilirsiniz. Ve bilirsiniz ki, Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur.”
Akşener’den Erdoğan’a faiz eleştirisi: Mutlu musun?34 izlenme
Sedat Peker'in gizli adamı Deli Çavuş, Sedat Peker'in Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğini açıkladı, getirilirse neler olacağını da söyledi!98 izlenme
Sokak röportajında 'işsizim' diyen yurttaş gözaltına alındı!49 izlenme
AKP li Zengin, taciz iddialarını yorumladı: "Araştırma komisyonu kurulacak"23 izlenme
İşçiler fark etti, yekililer umursamadı! Çatlakların fotoğrafları bilirkişi raporunda44 izlenme
Soyadı gibi ballı ihaleleri topladı32 izlenme
AKP Milletvekili teröristbaşı Öcalan'ın mektubunu savundu!136 izlenme
İki ülke, iki yasa 1,3 milyon fark15 izlenme
Çok konuşulacak kulis: Ali Erbaş'ı görevden alınma korkusu sardı
ABD'de uçak ile askeri helikopter havada çarpışmıştı: Ölü sayısı hakkında vahim açıklama
TL'nin dolar karşısındaki kaybı gözler önüne serildi
AKP’li 6 belediye başkanı istifa ettirilecek! İşte o belediyeler