Hakkındaki soruşturmalar devam eden Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı eleştirmek isterken yanlışlıkla kendisini hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevinden istifa ettirilen Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirmek isterken, kendi döneminde pahalı su satarak yaptığı atıl projelerin görsellerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
Aynı zamanda Melih Gökçek'in, uzun süredir yaptığı paylaşımlarda tarih ve yer anlatımlarının da sürekli yanlış olması dikkat çekmeye başladı.
Gökçek, kendi döneminde yapılan israfları paylaşarak 00.50'de yaptığı Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Mansur'a iki kez yıllar itirarıyla Kesikköprü'den gelen su miktarını sordum. Verdikleri her iki cevapta faaliyet raporunun 105. sayfasında cevabı olduğunu yazmışlar. 105/109 sahifeler aşağıda ve böyle bir bilgi yok.
Savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Mansur şeffafmış
Melih Gökçek, hemen ardından yine yorumlarını sınırlandırdığı bir paylaşım daha yaparak şöyle dedi: Mansur hani şeffaf olduğunuzu söylüyordun. Senden bilgi soruyoruz bilgi vermekten kaçıyorsun. Hangi foyan ortaya çıkacak diye çekiniyorsun? Sen şeffafım diyerek insanları aldatıyorsun. Bu yaptığından hiç utanmıyor musun? Yazıklar olsun..."
İşte o paylaşım:

Suriye'de iki günde binden fazla insan ölmüş16 izlenme
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: Hasta sayısı 446.822’ye, can kaybı 12.358’e yükseldi!49 izlenme
Vatandaşlardan ‘göçmen’ tepkisi: "Nereye kadar?"45 izlenme
İkramiye mağduru emekliye çare aranıyor24 izlenme
Adalet Bakanından instagram açıklaması40 izlenme
'Gezen Bakan' şimdi de Roma'da7 izlenme
İlber Ortaylı'dan Ayasofya'ya ziyaretci alınmasına tepki: “Sokulmaz tabii. Onun için kapatıp restore edeceksin. Ebedi restorasyon. Akılları varsa kapatırlar”34 izlenme
TL’nin koruma kalkanı eriyor28 izlenme
200 milyon yıllık oluşum sonrası meydana gelen vadide yol için 17 bin ağaç kesilecek!
Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan Erdoğan'ı üzecek seçim tahmini "Kazanamaz"
AKP'de istifa depremi! İki kişi de görevden alındı
Erdoğan 'provokatör' demişti: Prof. Dr. Ayşe Buğra en etkili bilim insanları arasında gösterildi