Öztürk’ün görüştüğü tarikatın lideri Saki Erol “Menzil, Sağlık Bakanlığı’nı ele geçirdi mi?” sorusuna “Doğru, Recep Akdağ’ı tanıyorum. Buraya (Menzil’e) gelmiş gitmiş. Sağlık Bakanlığı Menzil cemaatine bağlı diye liyakatsız bir insanı almışsa vallaha o doğru değildir” yanıtını verdi.
Erol, “Devlet işine baksın. Devlet devletliğini yapsın. Cemaat de cemaatliğini. Türkiye’de cemaatler sivil toplum örgütü gibi, herkes bir yere bağlıdır. Aşiret, cemaat vs… Batılılar gibi yürüyeceğiz ama yürüyemedik. Ortadoğu bu, aşiretsiz gitmez. Peygamber gelmiş. Yüzde 99 insanlık tarihi burada başlıyor. Almanya’daki insanları gördüm, sağına soluna bakmıyorlar. Resmen adamlar bizim dinimizi yaşıyor. Biz de onların dini gibi yaşıyoruz. Fransa da öyle. Gittim, devlet kiliseye bir şey yapmıyor. Keşke laiklik olsaydı. Devlet de kendine çekidüzen vermelidir” ifadelerini kullandı.
Tarikat liderlerinden Feyzeddin Erol ise “On bakanın evimize geldiği günler oldu.Ne olacak… Enerji eski Bakanı Taner Yıldız da Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ da bizim evimizde büyüdüler. Her hafta yanımda olan insanlardı. Şimdi selam vermiyorlar. Biz, Menzil’den kopunca bizden koptular. Biz değil, Menzilciler Türkiye’nin her yerinde güçlüdür. Bilmiyorum, devlette her yerde adamları var” dedi.
https://www.abcgazetesi.com/menzilseyhikonustusaglikbakanliginielegecirdik50960
Yıkılan Atatürk Kültür Merkezi'yle ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı!114 izlenme
Suudiler Türk akaryakıt devi için pazarlık masasında25 izlenme
AKP’li belediye vatandaşın arazisine el koydu!138 izlenme
Her ‘ekonomistim’ dediğinde yoksullaştık38 izlenme
Konkardato ve iflas alarm veriyor: Rakamlar korkutucu boyutu gösteriyor27 izlenme
İmamoğlu’ndan Göksu’ya ‘Trabzon’ yanıtı: Seviye çok düştü! 1 oy için ne yapacaklarını şaşırdılar106 izlenme
Mansur Yavaş'a soruşturma iznine CHP'den jet tepki25 izlenme
Diploma skandalında yeni perde: "Telefon trafiğiyle yükselenler de var"37 izlenme