Bugünkü köşesinde 'Tarikatlarınız' başlıklı bir yazı kaleme alan Sözcü yazarı Necati Doğru, Menzil Tarikatı'nın her yere sızdığını, jandarmaya da sızmak üzere olduğunu söyledi.
Tarikatla ilgili bilgi veren Doğru, şöyle dedi:
"Tarikatın şeyhi “Gavs” imiş. Gavs dünyanın manevi yöneticisi olduğuna inanılan kişiymiş. Son haberlere göre Sağlık Bakanlığı Menzil Şeyhi'nden soruluyormuş."
Türkiye'nin her yerin 'Gavs'a gidildiğini belirten Doğru, "Şeyhin tükürüğünde, üfürüğünde her şeklinde keramet buluyorlarmış. Onun yemek artıklarından bir parça kapabilmek için birbirlerini çiğnemekteymişler." dedi.
Doğru yazısında şöyle sordu:
"Tam sorulacak soru: Tarikatınız, Müslümanlık ilerlesin diye hangi dev adımları attı, hangi dev hamleleri yaptı, mümin düşüncesine, davranışına, üretimine, ahlakına, kültürüne olumlu anlamda ne ekti, ne biçti, ne sonuç aldı?"
Doğru, "Tarikatlar! Devlete sızarlar. Sızdırılırlar. Din pazarlarlar. İnanç soyarlar. Diyanete şirktirler. Şirketler kurarlar. İhale alırlar. Devleti de soyarlar.Tarikatlarınız!İslam ahlakına.İslam medeniyetine.İslam terbiyesine. İslam tasavvufuna.İslam hoş görüsüne. Ne katkı yaptı? Susmaktasınız! Niçin?" ifadesini kullandı.
Yazının devamı için tıklayın
https://halktv.com.tr/menziltarikatiiktidaradevletebakanliklarasizmis437161h
AKP'li belediye önünde eylem... Kavunları attı, gözaltına alındı34 izlenme
Hülya Koçyiğit’in damadına kiralanan sahilde 15 milyon zarar tespit edildi, ihale iptal edildi!459 izlenme
Murat Çalık 'doğum gününde' 600 kilometre yol gelen ailesiyle görüştürülmedi26 izlenme
5 milyonluk araba sevdası!128 izlenme
Yurt dışı seçim sandıklarında rekor katılım!264 izlenme
Motorine bir zam daha geliyor!59 izlenme
Karabük Üniversitesi'nin akademik kadrosundan Arap istilası çıktı80 izlenme
Umre dönüşü karantinada kaldıktan sonra evine dönen kadın, koronavirüsten öldü162 izlenme
CHP'li Özkoç: "Soylu ile ilgili belgelerimiz var, kaçamayacak"
AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram fon krizine isyan etti: "Bir sürü insanın, engelli kardeşlerimizin hakkını elinden aldık. Fatma Betül yesin diye mi?"
"İmamoğlu'nun kasası" diyorlardı, lokantasını Erdoğan açmış
EYT başvurusu yapmak için geceden sıraya girdiler