Home
24 Şubat 2020 ( 221 izlenme )
Reklamlar

Mersin'de işsiz vatandaş borçları yüzünden intihar etti!


Mersin’de yüklü miktarda banka borcu bulunan ve uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Gökhan Şeremet adlı vatandaş intihar etti. 


Pirha'nın haberine göre, Mersin’in Akdeniz ilçesinde Gökhan Şeremet adlı yurttaş dün akşam saatlerinde intihar etti.

5 çocuk babası olduğu öğrenilen Şeremet’in yüklü miktarda banka borcunun bulunduğu ve uzun süredir işsiz olduğu belirtildi. Şeremet’in cenazesi Toroslar ilçesi Akbelen Mezarlığı’na defnedilecek.

Son zamanlarda intihar vakaları gittikçe arttı. İntiharlar: Şırnak, Antalya, Kocaeli, İzmir, İstanbul ve Ankara’da çeşitli gerekçelerle intihar vakaları yaşandı.

https://www.gercekgundem.com/guncel/159895/mersindeissizvatandasborclariyuzundenintiharetti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

YÖK barınma sorununun nihayet farkına vardı Diyarbakır ve Bitlis'te PKK saldırıları: 1'i asker 3 şehit, 4 yaralı Elektrik ve doğalgaza zam göz göre göre böyle gelmiş: İktidarın son 3 büyük hatasını açıkladı 84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi