Home
19 Eylül 2020 ( 80 izlenme )
Reklamlar

Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı'nın izinde: Antalya Barosu Başkanı'nın paylaşımından şikâyetçi oldu!


Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun şikâyeti üzerine ifadeye çağrıldı.



Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nun şikayeti üzerine Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'ı şüpheli olarak ifadeye çağırdı. 

Gazeteci Alican Uludağ'ın Twitter hesabı üzerinden duyurduğu olaya göre TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'dan şikayetçi oldu. Şikayet gerekçesi olarak ise Balkan'ın 28 Mart'ta paylaştığı bir tweet gösterildi. 

Balkan'ın suçlamaya konu olan tweetinde yer alan ifadeler ise şöyle: "Metin Feyzioğlu her durumda ve her koşulda ahlaksızdır, alçaktır, derin devletin truva atı olmaya soyunmuş bir zavallıdır. Bu da burda dursun!" Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği talimatla Balkan'ın şüpheli sıfatıyla ifadesinin alınması istendi.  




https://abcgazetesi.com/metinfeyzioglucumhurbaskanininizindeantalyabarosubaskanininpaylasimindansikayetci359451

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çorlu’daki tren faciası sonrası yargılanması istenmişti: Yönetici olduğu şirkete Hatay’dan 1 milyar liralık ihale verildi İmam dayağına, müdür savunması 'Devlet arkamda!' Bir partiden daha İmamoğlu'na destek çağrısı CHP'den 'emekli maaşlarından sağlık kesintisi yapılmasın' teklifi