Sedat peker'in iddialarından sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir TV programında "Peker'den her ay 10 bin dolar alan siyasetçi var" açıklaması gündeme bomba gibi düşerken kim olduğu merak konusu olmaya devam ediyor.
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, FOX TV'de katıldığı Çalar Saat programında Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar siyasetçinin Metin Külünk olduğuna işaret etti.
Zeyrek yaptığı açıklamada, "Soylu Şentop'a o ismin kim olduğunu söyledi ama açıklamazsan sevinirim dedi. AKP'de bu ismi bilmeyen yok.
AKP'de git anket yap bu isim kimdir diye. Yüzde 99'u sana Metin Külünk der. Son videsunda Sedat Peker'in Ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen Metin Külünk" ifadelerini kullandı.
SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Külünk Odatv'ye yaptığı açıklamada, "Yok rica ediyorum lütfen. Benim kişilik haklarıma saygı duymaya davet ediyorum sizi. Temel hak ve hürriyetime saygı duymayı bekliyorum. Ben sizinkine saygılıyım siz de benimkine saygı duyun" dedi.
https://www.krttv.com.tr/gundem/metinkulunk10bindolarsorusunasaygih81941.html
Depremi de ranta çevirmekten geri durmadılar: AKP'li belediyenin depremzedeler için iftar ihalesi yine AKP'li bir isme gitti38 izlenme
Müezzinden aldığı araç 'birleştirme' çıktı: 'Alırken içinde tespih namazlık falan vardı. Kandırmaz dedim'42 izlenme
AKP'li başkan, eski başkanının ekibini tasfiye etti, korumasını ve eşini müdür yaptı!96 izlenme
Vahim soru: Uyuşturucu baronuna iki ayrı Türk kimliğini kim verdi?41 izlenme
AKP’li meclis üyesi broşür dağıtan CHP’li gençleri darp etti!100 izlenme
Atatürk tasarladı, Danimarka uyguladı ve tüm dünyaya örnek oldu!58 izlenme
Faturalar cep yakıyor: Elektriğe son 15 ayda yüzde 130 zam!72 izlenme
FinCen belgeleri gözler önüne serdi! Türk bankaları 538 şüpheli işleme aracılık etti!100 izlenme
Her yerde torpil, her yerde kayırma, her yerde particilik: Son skandal mülakatlarda ortaya çıktı!
Yumurtanın fiyatı 240 lira oldu! Yoksulun proteini nasıl etle yarışacak hale geldi?
Sokak röportajı sonrası tutuklanmıştı! Cezaevinde Dilruba ile görüşen avukatından açıklama
Karabük Üniversitesi'nden HIV ve HPV iddialarına yanıt