Gürcistan’ın Batum kentinde Metro Şirketler Grubu'nun sahibi işadamı Galip Öztürk'ün Gürcistan Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde vergi kaçakçılığı, evrakta sahtecilik, büyük miktarda uyuşturucu bulundurmak ve yasadışı gelirin yasallaştırılması şüphesi ile gözaltına alındı.
Öztürk çıkarıldığı mahkemece 31 Mayıs'ta tutuklandı.
MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ
28 Eylül 1996'da Kuvvet Köseoğlu'nun Samsun'da kan davası nedeniyle öldürülmesi ile ilgili davada Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 7 kişinin yargılandığı davada, cinayeti işleyen Kudret Okumuş, yurtdışına kaçmaya çalıştığı sırada 28 Ağustos 2011'de Çorum'da yakalanmıştı.
Davaya bakan İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, 8 Ekim 2012'de sanıklar Y. Y., A O., Y. Ö., S. Ş. ve C. K. hakkında, delil yetersizliğinden beraat, Öztürk ile cinayetin tetikçisi Okumuş'a müebbet hapis cezası vermişti. Kararda, Öztürk cinayetin azmettiricisi olarak yer almıştı.
KRT
Belediyeler el değiştirdi bütçe fazla verdi!55 izlenme
Seçim bitti, Mehmet Şimşek EYT için muhalefeti suçladı34 izlenme
Ulus Atatürk Anıtı 94 yıl sonra restore edildi!55 izlenme
Şanlıurfa'daki saldırganının uzun namlulu silahıyla okulu bastığı ve öğretmeni vurduğu anların görüntüleri ortaya çıktı!213 izlenme
Zeren’in can verdiği KYK yurdundaki asansör faciasında karar!36 izlenme
AKP'li belediyeden babadan oğula geçen ihale: Aldıkları ihalelerin toplamı 435 milyon TL'yi geçti!51 izlenme
İBB bir bölgeye daha Kent Lokantası açıyor46 izlenme
AKP, vatandaşları artık bu hale getirdi! 'Yaşama umudum kalmadı artık. Bana ne verdiniz ki benden oy istiyorsunuz? AKP'liler oy için hiç gelmesin!'56 izlenme