"Bunu iki şekilde yanıtlayabiliriz birincisi erken seçim olmak zorunda çünkü üçüncü cumhurbaşkanlığı dönemi için bu gerekli. İkincisi ise erken seçimin ne zaman olacağı.
Buna da Tayyip Bey karar verecek, "şu an seçime gitsem kazanır mıyım?" diye soracak. Eğer "Evet" cevabını alacak konjonktürü yakalarsa erken seçime gideriz. Kısacası erken seçimi birilerinin istemesi değil Tayyip Bey'in kazanacak konjonktürü bulması belirleyecek."
Sencar'ın bu açıklamasından sonra ortaya sık sık anketler çıktığını hatırlatan Hacır, Sencar'a yakın tarihte bir çalışma yapılıp yapılmadığını sordu.
Sencar'ın "Her ay yapıyoruz" cevabı üzerine sonuçları soran Hacır'a Sencar'ın cevabı şu oldu:
"Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Tayyip Erdoğan'ın önünde çıkıyor. Yalnız Mansur Bey'in oyu hata sınırları üzerinde Erdoğan'ın önünde çıkarken İmamoğlu hata sınırları içinde Erdoğan'ın önünde çıkıyor."
İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri, Esenyurt Meydanı'ndan seslendi: "Kayyum halk iradesine darbedir"19 izlenme
Cemal Enginyurt Erdoğan'ın Saray'a Mercedes aldığını açıkladı! Fiyatları da paylaştı39 izlenme
15 Temmuz gazileri isyan etti: Pavyonda çalışmak zorunda olan gaziler var114 izlenme
Sahte diploma skandalı! ODTÜ diploması 450 TL!61 izlenme
Rusya, Türkiye menşeli armutların Belarus üzerinden ülkeye girişini yasakladı!77 izlenme
İktidarın koltuğu sallanıyor! Bu anket siyaset gündemini karıştıracak30 izlenme
CHP’li vekilden çarpıcı iddia: Talimatla arazi arayan Saray yetkilisi kim? ‘İsmi bende var’127 izlenme
Şanlıurfa'da CHP'nin seçim bürosuna kurşunlu provokasyon30 izlenme
NYT: Sadece İstanbul'da 2 bin 100'den fazla Covid-19 ölümü var!
İmamoğlu-Yıldırım canlı yayınının alt yapısı 'yandaşa' emanet!
Devlet hastanesindeki skandalla ilgili yeni gelişme: Ameliyatlara temizlik görevlisinin girdiği ortaya çıkmıştı
Bahçeli'nin Öcalan çağrısından sonra dikkat çeken iddia: "Devlet Bahçeli ve Abdullah Öcalan hala çocuğu"