Anasayfa1
25 Eylül 2022 ( 232 izlenme )
Reklamlar

Mevlana'nın şiiri oldu Erdoğan'ın gençliğe hitabesi!


TÜGVA’nın Kocaeli şubesi, Mevlana'nın şiirini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğe hitabesi diyerek uyarlaması sosyal medyada gündem oldu.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen TÜGVA’nın Kocaeli şubesinde Mevlana’nın “Ne olursan ol” başlıklı nasihat içeren şiirin sözleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğe hitabesi diyerek duvara asıldı.

“SIRADA NE VAR İSTİKLAL MARŞI MI?”
Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Can, fotoğrafı paylaşarak, “Mevlana’nın şiirini (ç)aldılar! TÜGVA’nın Kocaeli Şubesi’ne Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından gençliğe hitabesi asıldı fakat hitabe aslında Mevlana’nın şiiriydi. Sırada ne var? İstiklal Marşı mı?” notunu düştü.

Konuyla ilgili olarak TÜGVA’dan herhangi bir açıklama gelmezken, vatandaşlar Mevlana’ya ait olduğu herkes tarafından bilinen bir şiirin neden Erdoğan’nın gençliğe hitabesiymiş gibi asıldığına anlam verilemedi.

İŞTE O ŞİİR

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal İstanbul güzergâhındaki dev arazi imara açıldı 6 Şubat depreminde 24 kişiye mezar olan apartmanın kolonlarını kesen ve 618 yıla kadar hapsi istenen bina sahibine tahliye! 1 yıl sonra fırtına çıkardı: Sedat Peker'in daha önceki videolarına da 'devam edeceğim' dediği ortaya çıktı! AKP'nin seçim bildirileri yine camide!