Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından çok sayıda MHP’linin partiden istifa ettiği iddia edildi.
T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, MHP Ankara İl Başkanlığı, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından, partiden ayrılmak isteyenlerin üyeliklerini gönderdiği mesajla düşürdü. Parti üyeliğinin son bulduğu vurgulanan mesajda “Bu tercihle yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar diliyorum” denildi.
Ateş’in öldürülmesinin ardından Genel Merkez’e tepki gösteren MHP’liler parti üyeliğinden ayrılmak için edevletten başvuruda bulunmaya başladı. Başvurulara MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’dan gelen mesajla karşılık verildi.
Mesajda “EDevlet üzerinden yapmış olduğunuz ‘Siyasi Parti Üyelik Sonlandırma’ işleminiz neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğiniz son bulmuştur. Bu tercihle yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar diliyor, partimize karşı herhangi bir sorumluluğunuzun ve manevi bir bağınızın kalmadığını dikkatinize sunuyorum” denildi.

Boğaziçili akademisyenlerin direnişi sürüyor36 izlenme
"Noel milli değerlere aykırı" diyen Bakan Tekin'e çocuğunun paylaşımları hatırlatıldı17 izlenme
Kur korumalı sistemden ceza çıktı! Kur düşerse, farkı hesap sahibi ödeyecek63 izlenme
Kılıçdaroğlu, hayata geçirecekleri Aile Destek Sigortası’nı madde madde açıkladı37 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a hodri meydan!1373 izlenme
Köprüleri işleten yandaşlar dışında herkes krizde66 izlenme
Okul çağına gelmiş ve okula gidecek çocukların sağlıklı beslenmesi için neler yapılmalıdır?26 izlenme
Türkiye'nin savaşta olduğunu iddia eden kadın: "Savaştayız haberiniz yok mu? Bu çok güzel bir şey işte, Erdoğan'a dua edin!"26 izlenme
Sayıştay raporu skandallar zincirini ortaya çıkardı! PTT'den 'yandaş şirketlere' garantili evrak tarama işi
Gözaltına alınan Habertürk sunucusu ofiste yasaklı madde kullanıp videosunu Cem Yılmaz'a göndermiş!
Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem!
Örümcek ağı gibi sarmışlar: Osmangazi Köprüsü’ne milyarlık ödeme!