Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için 'bölücübaşı' ifadesini kullandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise daha önce Öcalan için, "kurucu önder' tanımlamasını kullanmıştır.
“Terörsüz Türkiye için Millî Birlik ve Dayanışma Buluşmaları Asırlık Birlik Sonsuz Kardeşlik" buluşmalarında konuşan Yalçın, "Ülkemizde Terörsüz Türkiye sürecine karşı çıkan politikacı ve sözde aydınların temelsiz iddialarının, İsrail söylemleriyle örtüşmesine milletimizin dikkatini çekmek istiyoruz." dedi.
Yalçın şu ifadeleri kullandı:
Mesela Sayın Cumhurbaşkanı’nı Filistin üzerinden körü körüne eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dolaylı olarak İsrail’in çıkarlarına hizmet etmektedir.
İP sözcüleri başta olmak üzere MHP’yi Terörsüz Türkiye konusunda PKK ile aynı safta göstermeye çalışanlar da terör devleti İsrail’in ekmeğine yağ sürmektedir.
Türkiye’deki muhalefetle terörist İsrail, kötü niyette ittifak etmiştir. Diğer taraftan CHP ve diğer partiler, “Acaba Cumhur İttifakı Terörsüz Türkiye adımından nemalanır mı? Bir seçimde bunu oya çevirir de öne geçer mi?” gibi çıkarcı hesaplar peşinde, hakikati ıskalamaktadır.
CHP’nin ve öteki partilerin Terörsüz Türkiye bağlamında TBMM’de oluşturulan komisyona dair hâlâ kararsız ve ikircikli tavır içinde bulunması da maalesef yine oy endişesine dayanmaktadır.
Terörsüz Türkiye hamlesini MHP ile PKK arasında işbirliği gibi yansıtma ve MHP Liderini bölücübaşıyla aynı safta gösterme hadsizliği de aynı alçak ve sefil zihniyetin ürünüdür. Oysa Terörsüz Türkiye projesi tamamen hayata geçip toplumsal bütünlük ve kucaklaşma gerçekleşirse ortada ne bölücü terör örgütü ne de bölücübaşı kalacaktır.
TBMM çatısı altında, bölücü terör örgütünü temsil edenlerle bir arada siyaset yapmaya itiraz etmeseler de mangalda kül bırakmayan, halkın gündemi yerine havai kürsü pehlivanlığını tercih eden İP gibi partilerin sözcüleri, kendilerini kandırmaktan öteye geçemeyeceklerdir.
Türk milleti; algı oyunlarına kapılmayacak, yalancı pehlivanların naralarına prim vermeyecek kadar basiretli ve zekidir.
Türkiye’de haklıyı haksız, doğruyu eğri, beyazı kara göstermeye çalışan siyaset ve muhalefet anlayışı milletten dönecektir.
Türk milleti; en adil, en doğru hakemdir.
Allah, haklılar için ne güzel vekildir.
Sözcü
5 yeni gözde, ihale alma rekoru kırdı!64 izlenme
Erdoğan'ın "sabır" çağrısına vatandaş isyan etti! "Sabır mabır kalmadı, bıçak kemiğe dayandı!"27 izlenme
Fransa’da “Mülteciler gitmesin” diyen derneğin başkanı da olaylar esnasında mültecilerden dayak yedi!61 izlenme
Tren Rayında Tüyleri Ürperten Olay20 izlenme
Bakanlık mahkeme kararlarını takmıyor!130 izlenme
Sedat Peker'den Yılmaz Özdil'e: "Çocuğum olursa adınızı koyacağım"60 izlenme
Kerem Kınık hakkında şaibeler bitmiyor: Bakanlık para aktardı46 izlenme
Fransız işgalini savunan Halil Konakçı İngiliz ve Rus işbirlikçisi Şeyh Said’e sahip çıktı45 izlenme
Rojda Demirer ve Alican Yücesoy’un hesaplarına erişim engeli getirildi
Bilim Kurulu Üyesi açıladı! "Bunun bedelini tüm Türkiye öder"
‘Yetmez ama Evetçiler’ bu röportaja üzülecek…’ Kemalizm evrensel bir değerdir, tüm sorunların çözümü…’
Sinan Ateş cinayeti davasında flaş tahliye kararı!