MHP Hatay Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kaftancıoğlu’na, “köpek” diyen MHP’li Gül, Akşener için ise, “Sokak karısı dilin kopsun” diye yazdı.
OdaTV’de yer alan habere göre, MHP’li Gül, Kaftancıoğlu’nu etiketlediği mesajında, “Türk Milliyetçilerini Düşman olarak gören hain zihniyet CHP’yi ele geçirmiştir. Ben Atatürk sevdalısı Cumhuriyet aşığıyım diyen CHP’ye oy veren tüm vatandaşlarımız bu ihaneti görmelidir. CHP İstanbul İl Başkanı Türk Düşmanlığınında sınır tanımayan bir köpektir. @ccanannnnnn” diye mesaj yazdı.

MHP’li Gül, Akşener’in “Kış geliyor” göndermeli mesajının altına ise, “Sen tam bir rezilsin. Hadsizlikte sınır tanımayan sokak karısı dilin kopsun” yorumunda bulundu.

MHP’li Gül’ün mesajları tartışma yaratırken, sosyal medyada birçok kişi Gül’e tepki gösterdi.
Öte yandan, MHP’li İbrahim Gül’ün arşivinden de dikkat çeken mesajlar çıktı.
MHP’li Başkan’ın geçmişte attığı ve şu anda silmiş olduğu mesajlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan için tartışma yaratacak mesajlar attığı ortaya çıktı.
MHP’li İbrahim Gül’ün, arşivinde, Erdoğan için, “alçak” ve “omurgasız” gibi ifadeler kullandığı ortaya çıkarken, yine Erdoğan için, “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Öcalan”, “Öcalan’ın hasbası, İsrail’in yosması, Barzani’nin kankası, salak Bilal’in babası RTE” gibi yorumların da olduğu görüldü.
İŞTE O MESAJLAR:



https://www.abcgazetesi.com/aksenervekaftancioglunayonelikskandalsozlersokakkarisidilinkopsun23941
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 6.163'e, vaka sayısı da 261.194'e yükseldi!82 izlenme
Yandaşlar canlı yayında 'g. kılı' dendiği zaman adeta çileden çıktı !1367 izlenme
Şimdi de '20 milyar dolar' kayıp!56 izlenme
CHP'de kazan kaynıyor!363 izlenme
Köprü ve otoyollara KDV zammı45 izlenme
Mustafa Kemal Atatürk'ün yeni videosu ortaya çıktı32 izlenme
ABD basınında dikkat çeken yorum: Savaştan sonra kartlar İran'ın elinde24 izlenme
Fiyatları 5 yılda yüzde 2500 arttı! Kamp tatili hayal oldu34 izlenme
Batman’da 39 kişilik işe 5 bin başvuru!
İkinci Cihantimur vakası: Emniyet şeridindeki Muhammet Gürcan Koçak'ı lüks minibüsü ile çarparak öldüren kaçak sürücü günler sonra yakalandı
İstanbul’da ulaşım kartları için kritik karar
CHP'ye hazırlanan yeni siyasi kampanya AKP kampından sızdırıldı