Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker geçtiğimiz aylarda çektiği videolar ile gündeme bomba gibi düşmüştü.
Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında önemli iddialar ortaya atan Peker, Youtube’da oldukça yüksek bir izlenme kaydetmişti.
Videoların ardından daha önce Peker’le yakın olduğu bilinen birçok ünlü isim ve iş insanı Peker’le olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Ancak MHP’lilerin ‘İşimiz olmaz’ sözünün aksine MHP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, Peker’le olan fotoğraflarını sosyal medyasında sergilemeye devam ediyor.
FOTOĞRAFLARI KALDIRMIYOR
MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün döneminde İl Başkan Yardımcılığı yapan Yaşar Arslan’ın Peker’le yakınlığı herkesçe biliniyor. İstanbul’da ortak olduğu işletmenin açılışına Peker’i de çağıran Arslan, açılıştaki fotoğrafları ve ailesinin Peker’le çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşmıştı. Peker’in videoları sonrası ülkede birçok operasyon yapılarak, Peker’e yakın isimler gözaltına alınmıştı. Ancak bu olaylara rağmen Arslan fotoğrafları hala kaldırmadı. Arslan’ın sosyal medya hesabında Peker’le olan fotoğraflarının durduğu görüldü.
İŞTE O FOTOĞRAFLAR





https://www.krttv.com.tr/gundem/mhpliisimsedatpekerdenvazgecmiyorh97336.html
Bilim Kurulu üyesi tek tek anlattı: İşte normalleşmeye yakın iller…112 izlenme
Herşeyi Unut, Ama İhaneti Asla Unutma !357 izlenme
Kamu bütçesinden hacamata pay! CHP'li Şahbaz düzenlemeye tepki gösterdi: "Elveda modern tıp, yaşasın sülük, ot..."16 izlenme
'Akşener ile ilgili bir dosya verdim' demişti: Kılıçdaroğlu'ndan Yaşar Okuyan'ın iddialarına yanıt46 izlenme
AKP'lilerin duymak istemediği haber Saray'ın kaleminden geldi35 izlenme
AKP’li belediyeler dinci vakıflara para yağdırmış!112 izlenme
Melek Mosso mesajı İzmir marşıyla verdi! 'Asla ve asla vazgeçmeyeceğim'67 izlenme
“6 Bin ‘AK Troll’ Sosyal Medyayı Manipüle Etti”188 izlenme