Elazığ İl Genel Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında Sosyal Yardımlaşma Vakfına seçilecek iki ismin AKP'li üyelerden olmasına MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit sert tepki gösterdi.
MHP olarak iki aday gösterdiklerini ancak AKP'lilerin kabul etmeyerek kendi adaylarını çıkarttığını söyleyen MHP'li Haşim Karacimşit, şu ifadeleri kullandı:
“Bugün Sosyal Yardımlaşma Vakfına bazı ilçelerden üç bazı ilçelerden ise iki üye seçilecek. Konu grup başkanım, teşkilat başkanım, il başkanım ve meclis başkanım dahil olmak üzere görüşüldü ve ilçede iki arkadaşın Sosyal Yardımlaşmaya seçileceğini bana söylediler. Bizim gösterdiğimiz aday arkadaş Mehmet Nuri Ekmek Yapan. Diğer arkadaşımın da isim verdi, kimin ismini vermişse bilmiyorum. Bugün ise Meclis toplantısı başlarken meclis başkanı ‘Palu’da sıkıntı var Palu'dan isim verdiğiniz kişiyi göstermeyeceğiz AK Parti’nin verdiği iki ismi zikredeceğiz' dedi.
“İKİ LİDER KOLTUĞUNU KORUMASI İÇİN DESTEK VERİYOR”
Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre Haşim Karacimşit, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Şimdi Palu ilçesinde iki meclis üyesi seçilmiş. Biri MHP'den diğeri AK Parti'den. Bizler burada kardeş gibi hareket edeceğimiz yerde siyasi konuma işin dökünce siyasette iki lider yukarıda biri birine destek veriyor.
İlde de iki il başkanı birbiri ile ticarette iş yapıyorlar. Peki, seçilen kişiler ve halkımız bu konuda bir sıkıntıda, vatandaşımıza biz ne diyeceğiz.
Yeri geldi mi, MHPAK Parti ortak. Halbuki ortaklıktan ziyade benim düşüncem iki lider koltuğunu koruması için destek veriyor."
AKP'Lİ ÜYELER SEÇİLDİ
Yapılan görüşmelerin sonrasında Palu Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyeliklerine AKP’li Nusret Kaya ve Halit Yetiş seçildi.
'Yenidoğan Skandalı'nın ardından... İYİ Partili Çömez'den çarpıcı iddia!44 izlenme
Özgür Özel, Saraçhane'de yüz binlere seslendi: Yeni miting adresi belli oldu62 izlenme
Patates ve soğana TMO zammı!111 izlenme
İmamoğlu’ndan CHP Genel Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yorumu: Allah Bilir137 izlenme
Patlamada yaralanan işçi anlatıyor 'Mallarda ısınma vardı, 4 gündür uyarıyorduk ama dinlemediler!'83 izlenme
İstanbul Havalimanı'nda yiyecek fiyatları uçak biletleriyle yarışıyor!49 izlenme
AKP'nin kalesi olan kentte her 5 kişiden 1’i icralık!56 izlenme
Son anket Erdoğan'ı şoke edecek!49 izlenme
Ticari kredide faizler yükseldi, limitler düştü
ODTÜ’lü öğrenciler geleneksel Devrim Yürüyüşü’nü yaptı!: "Devrim Yürüyüşü adaletsizliğe karşı başkaldırıdır"
Erdoğan rozetini takmıştı: AKP'ye geçen belediye başkanı 12 akrabasını işe aldı!
CHP sosyal desteğe devam ediyor! 26 maddelik flaş teklif!