MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. MHP'li Yönter, Özel'in "İki isim MHP’de bu normalleşmeyi baltalamak için elinden geleni yapıyor, çünkü rahatsız oluyor. Çünkü Türkiye normalleşsin istemiyorlar" sözlerine karşılık verdi.
Yönter şu ifadeleri kullandı:
“…İki isim MHP’de bu normalleşmeyi baltalamak için elinden geleni yapıyor, çünkü rahatsız oluyor. Çünkü Türkiye normalleşsin istemiyorlar…” Özgür gene böyle konuşmuş, zırvaladığımızı açıklamış, yani ve yeniden çuvallamış! Bak Özgür, çok acemisin, fikri müktesebatın evlere şenlik, nitekim kafada yok, kalpte yok…Tamtakırsın, ısrarlı normalleşme iddiasıyla yalan ve iftiralarını maskeliyorsun! İhanet ve melaneti meşrulaştırma arayışındasın…Terörist Demirtaş’la çalışma toplantısı yapacakmışsın! Ah Özgür ah, senin gibilerinin siyasette yer alıyor olması bile başlı başına garabet ve rezalet…Tuttuğun dümen seni felakete sürüklüyor, haberin olsun!”
Gerçek Gündem
CHP'li Tanrıkulu 'intiharları' Meclis gündemine taşıdı: 17 yılda 53 bin 784 kişi intihar etti!64 izlenme
Sigaraya zam geldi! 5 Ocak’tan itibaren geçerli yeni fiyatlar belli oldu31 izlenme
Hasta çocuğunu tedavi ettiremeyen anne isyan etti: Benim çocuğum parasızlıktan ölsün mü?58 izlenme
Tekstilbank’ı da satın almışlardı: Türkiye'nin dev bankası Çinlilere satılıyor57 izlenme
Bu zulüm değil mi? İmamoğlu'nun özel kalem müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun cezaevindeki yeri 5 günde 5 defa değişti34 izlenme
Başkanlık sistemi kepenk kapattırdı! Yarım milyondan fazla esnaf iflas etti36 izlenme
AKP'li Üsküdar Belediyesi'nde yolsuzluk: Savcılık, İçişleri Bakanlığından soruşturma izni istedi!217 izlenme
Siyasi baskı döndü, bedelini yatırımcı ödedi30 izlenme