Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından, partiden ayrılmak isteyenlerin üyeliklerini gönderdiği mesajla düşürdü. T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre parti üyeliğinin son bulduğu vurgulanan mesajda “Bu tercihle yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar diliyorum” denildi.
Söz konusu mesajda şu ifadeler yer aldı: “EDevlet üzerinden yapmış olduğunuz ‘Siyasi Parti Üyelik Sonlandırma’ işleminiz neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğiniz son bulmuştur. Bu tercihle yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar diliyor, partimize karşı herhangi bir sorumluluğunuzun ve manevi bir bağınızın kalmadığını dikkatinize sunuyorum."

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.
Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında cinayetin azmettirici olduğu iddia edilen Doğukan Çep'in de bulunduğu 13 kişi tutuklandı.
Tutuklulardan 2'sinin özel harekat polisi olduğu, 1'inin ise MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk olduğu öğrenilmişti.
Gerçek Gündem
Ekime kadar toplam 173 milyar dolar ödenecek!207 izlenme
Depremin olduğu an! Sesini dinleyin gökyüzüne bakın91 izlenme
Tahıl deposu Türkiye'yi ne hale getirdiler! TMO'dan buğday ithalatı için iki dev ihale!62 izlenme
AKP gençlik kolları başkanı ATM memuru çıktı!91 izlenme
Suriye'de savaş büyüyor: 10 yıl sonra ilk kez Halep'e girdiler34 izlenme
Genç esnaf ekonomik kriz nedeniyle kendini vurdu!39 izlenme
Uğur Şahin ile Özlem Türeci bir hastalığa daha çare oluyor!94 izlenme
Savcı adayı Mithat Can Yalman otel odasında ölü bulundu36 izlenme
Kumpas davalarının 'tutuklama rekoru kıran' hakimi, 'adalet' arıyor!
'128 milyar dolar nerede?' önergesi AKP ve MHP oyları ile reddedildi!
Son dakika: Merkez bankası, politika faiz oranını 100 baz puan indirerek yüzde 13'e indirdi.
Meral Akşener Partisinin Grup Toplantısında Deprem Hakkında Konuştu