Pandemi döneminde halkın ekonomik gücü günden güne düşerken ve vatandaş faturalarını nasıl ödeyeceğini düşünürken, AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilginç bir ihaleye imza attı. Belediye, 100 milyon 900 bin TL'ye mal edilen millet bahçesine 16 milyon 238 bin TL'ye mutfak sanatları merkezi, 6 milyon 648 bin TL'ye de yeme içme mekanları yapıyor.
AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6 Ağustos'ta ihaleye çıkarak millet bahçesi içerisine Mutfak Sanatları Merkezi yaptıracağını duyurdu. Merkez için 3 Eylül'de 16 milyon 238 bin TL'lik sözleşme imzalandı. Belediye ayrıca millet bahçesi içerisine yeme içme mekanları kurmak için de 9 Temmuz'da ihaleye çıkarak 1 Eylül tarihinde 6 milyon 648 bin TL'lik sözleşme imzaladı. Mutfak sanatları merkezi ve yeme içme mekanlarının toplam maliyeti 22 milyon 886 bin TL'ye ulaştı.
YÖRESEL LEZZETLER
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri mutfak kültürünün çeşitli yönleriyle tüm dünyaya tanıtabilmek amacıyla millet bahçesi içerisine Mutfak Sanatları Merkezi yaptıklarını belirtti. Büyükkılıç, “Sucuğundan pastırmasına, mantısından Develi Cıvıklısı'na kadar yüzlerce lezzete sahibiz. Tüm lezzetlerimizi dünyaya tanıtmak için mücadele ediyoruz” dedi.
Bakan yardımcısının üç maaş aldığı ortaya çıktı!52 izlenme
İşte AKP'nin vatandaşı düşürdüğü durum: Ucuz şeker ve yağ için uzun kuyruklar oluşuyor!40 izlenme
AKP'nin kalesinde vatandaş bayrak açtı! 'Aç yok diyorlar, gelsinler ben göstereyim'41 izlenme
Kızı isyan etti: Erdoğan'ın kullandığı "Soyadımız Türkiye" sloganının asıl sahibi cezaevindeki Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer çıktı14 izlenme
Tüm gözler YSK’da! İstanbul için karar haftaya verilecek136 izlenme
Soylu'ya yakın isimden üst düzey bürokrata 'Ayhan Bora Kaplan' telefonu! 'Biz ne yapabilirdik?'87 izlenme
CHP'den dolardaki artışa ilişkin ilk açıklama! "Sorumlusu Erdoğan'dır"68 izlenme
Fakirlik belgesi talebi reddedilen bir kadın, muhtara saldırdı16 izlenme