İktidara yakın cemaat ve tarikatlar laik eğitimi sık sık hedef alıyor. “Laik ve bilimsel eğitim konusunda attığımız adımlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok” diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in, bu sözlerden birkaç gün önce İsmailağa cemaatinin lideri Hasan Kılıç’ın imam olan oğlu Abdullah Kılıç’ın da aralarında bulunduğu bir grup cemaatçiyle görüştüğü ortaya çıktı.

Cumhuriyet'ten Sefa Uyar'ın haberine göre Bakan Tekin, 31 Ekim'de İsmailağa cemaatinden isimlerin yönetiminde olduğu İhya İlim Hizmet ve Yardımlaşma Vakfı (İhya Vakfı), Bakan Tekin ile Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’la görüştü.
Görüşme, vakfın sosyal medya hesabından “Çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Nazik kabulleri için bakanımıza teşekkür ederiz” sözleriyle paylaşıldı.
Öte yandan Bakan Tekin 14 Kasım'da yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak sizi temin etmek isterim; laiklik ve bilimsel eğitim konusunda attığımız adımlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok" demişti.
halktv.com.tr
Hava durumunu sunarken, sıra bu şehre gelince birden başörtüsünü çıkardı30 izlenme
Ozan Bingöl: Esnaf basit usul beyanını Şubat'ta verdi, şimdi nasıl olacak?84 izlenme
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı: "Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı"52 izlenme
Bülent Arınç'tan 'İmamoğlu tutuksuz yargılansın' çıkışı: Neden Silivri'ye gitmediğini de açıkladı14 izlenme
Kamu bankaları reklam yağdırdı: Fatura 3,7 milyar TL26 izlenme
AKP’nin kalelerinden Konya’da da Erdoğan'a şok! Miting meydanı yine boş kaldı!78 izlenme
Yıkılan caminin arazisi Katar Şeyhi'ne verilecek!134 izlenme
Liyakatsiz atama Orman Bakanlığı’nı karıştırdı!78 izlenme
Çankırı'da yüzde 28 fark yiyen AKP'li isim soluğu lüks adada aldı: Seçime kadar 'bekle bizi Kudüs', seçimden sonra 'yallah Maldivler'
Eczacıdan tartışılan sözler! "İlacı sünnete göre içerseniz daha hızlı etki eder"
Teğmenlere başlatılan soruşturmaya Ece Üner'den çarpıcı soru: "Yeni bir Balyoz ve Ergenekon kumpas davası mı yaşanıyor?"
Et fiyatları arttıkça artıyor... Yüzde 25 zam...!