Anasayfa1
23 Şubat 2026 ( 15 izlenme )
Reklamlar

Milli Eğitim Müdürü imsakiye bastırdı


Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, müftülüğün işi olan ramazan imsakiyesinin basımını görev saydı. İmsakiyede öğrencilere ‘Arkadaşınla teravihe git, ezanı dinleyip ev ahalisine duyur’ ödevi verdi. “Bu Milli Eğitim’in sorumluluğu mu” sorusu geldi.


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in 81 ilde başlattığı “Maarifin Kalbinde Ramazan” programında okullarda yapılan etkinlikler tartışılmaya devam edilirken bir uygulama da Erzurum’dan geldi.

Erzurumlu Bakan Yusuf Tekin’in hemşerisi olan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, müftülüğün görev alanına girdi, sorumluluğu olmadığı halde Ramazan için imsakiye bastırdı.

Müdürlüğün resmi hesabından da paylaşılan imsakiyede öğrencilerden yapmaları istenen görevler sıralandı. Çocuklardan şunlar isteniyor:

“Sahip olduğun nimetleri yaz ve şükret, kırdığın birinden helallik iste, Allah’a şükür mektubu yaz, evde ezanı pencereden dinleyerek ev ahalisine duyur, bir arkadaşınla beraber teravihe git, bir kediye mama ver, bir çocuğu sevindir. Bir ihtiyaç sahibine gizlice sadaka ver. İftardan sonra ailenle birlikte bir sahabenin hayatını oku...”

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Dün dündür bugün bugündür' gerçek oldu: Sinan Oğan’ın unuttuğu cümleler Zam dalgasına yeni bir ürün daha eklendi! Litresi 300 TL'ye çıktı... ‘Dükkanlar kapanıyor diye bir şey yok’ diyen Erdoğan'a esnaf isyan etti! '43 yıldır vergi ödediğim devletim bana 43 saat bakamadı!' ODTÜ'de "kadın duvarına" saldırdılar, Gülistan Doku afişini yaktılar