Kadıköy'deki tarihi Salı Pazarı'nda meydana gelen olayda, İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar'ın oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, bisikletli bir grupla tartışma yaşadı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre tartışma sırasında B.B., Minguzzi'yi 5 yerinden bıçakladı. Yanındaki diğer U.B.'nin ise Minguzzi'yi tekmelediği belirtildi. Yaralı Minguzzi, tedavi gördüğü hastanede 15 gün sonra hayatını kaybetti. Anadolu 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5'inci celsesinde mahkeme, tutuklu 4 sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 21 Ekim'e erteledi. Bu süreçte, sanıklardan B.B.'nin diğer tutuklu sanık U.B.'ye yazdığı mektup ortaya çıktı.
"ASLANLAR GİBİ YATAR ÇIKARIZ"
Sanık B.B.'nin mektubunda, "Rahatın yerinde mi? Beni soracak olursan iyiyim, yaptık bir şey cezasını çekiyoruz. Aslanlar gibi yatar çıkarız. Sen zaten fazla yatmazsın, babanlar sana bakıyor mu? Sen canını sıkma 1 seneye çıkarsın, zaten 5 aydır yatıyoruz. 67 ay daha dayan, seviyorum seni. Kimseye karışma, tutanak falan yeme. Mahkemede karşımıza çıkmasın tutanak falan ama kimseye de kendini ezdirme kimseyi de ezme. Düzenini kur baba orada. Benim burada düzenim var" ifadeleri yer aldı.
"YANLIŞ İFADE VERMESE TUTUKLANMAZDI"
B.B.'nin, tahliye olan arkadaşları içinde, "Neyse güzel ifade verelim de Abdi'yle Ayberk çıksın. Ayberk niye acaba öyle ifade verdi. Yanlış ifade vermese tutuklanmazdı. Valla boş yere kendilerini yaktılar. Bir de senin yaşına ne kadar var. Mektup at bana foto yolla bana. Allah'ın izniyle çıkarız bizde baba. Neyse dostum kendine dikkat et seviyorum seni Allah'a emanet ol" dediği öğrenildi. SAKINCALI BULUNDU İnfaz kurumu yönetimi, mektuptaki ifadelerin 'soruşturmanın gidişatını yalan beyanlarla değiştireceği ve suçusuçluyu övme ve özendirmeye yönelik olduğu' kanaatine vararak mektubu sakıncalı buldu. Mektup dava dosyasına delil olarak eklendi.
TELE1
AKP'liler ve MHP'lilerden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e saldırı!70 izlenme
Bir alkol grubuna daha dev zam! Viski, votka, cin, tekila...26 izlenme
Rusya, Türk üreticilerden meyve ithalatını askıya aldı!35 izlenme
Soylu bu kez yolsuzlukların bilgilerini yayınlayan Sayıştay’ı hedef aldı!5288 izlenme
Ambulansları da VIP hastalara seferber etmişler!64 izlenme
Onlarca kişinin öldüğü patlamayla ilgili Yiğit Bulut'tan insanlık dışı yorum ! 'Patlama haberlerini abartıyorsunuz, yalan haber yapıyorsunuz'2440 izlenme
İlaç fiyatlarına zam geldi!39 izlenme
Funda Arar'dan milyonların kalbini fetheden hareket!23 izlenme
Kasa kasa domatesi çöpe döktüler! Vatandaş ise tane tane satın alabiliyor
Vakalar arttı, sokak karantinaya alındı!
Adıyamanlı vatandaş: "AK Partiliyim adama silleyi böyle vururlar"
AKP üyesi kadın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti! "Tayyip Erdoğan’ın tek bir lafıyla seni hükûmetten indirmemiz bir saatimizi alır"