Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK’nın Ankara’da İçişleri Bakanlığı’na yönelik 1 Ekim tarihinde gerçekleştirdiği saldırının ardından Suriye’de PKK/YPG’ye ait bina ve tesisleri hedef aldı.

Ankara saldırısının Suriye’de planlandığını ve eyleme katılan örgüt mensuplarının bu alandan Türkiye’ye geçtiğinin öğrenilmesinin ardından MİT, Suriye’de konuşlu PKK/YPG askeri tesislerini ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı.

Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG’nin silah mühimmat depoları, saldırısabotaj birimleri ve örgüte ait ArGe merkezlerinin yer aldığı öğrenildi. Operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam ettirileceği de öğrenildi. (DHA)
Sözcü
Atatürk Büyük Taarruz’a böyle karar vermişti! "Sorumluluk bana aittir. Kaybedersek beni hemen asarsınız"50 izlenme
CHP, polisi il binasına gönderen yazının peşinde: Talimat kimden geldi?10 izlenme
Depremzedelerin, AKP’li müteahhit isyanı: "Hak aramak istiyoruz"31 izlenme
Dünyanın sonunu getirebilir! Kokarca Böceği tüm Türkiye'de yayılıyor8 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanlığı binası önünde silah sesleri27 izlenme
AKP yine 'Rolex' ile gündemde! Vekilin paylaşımı tepki çekti8 izlenme
Bakan Koca güncel corona verilerini paylaştı: Toplam can kaybı 3.739'a, vaka sayısı 137.115'e yükseldi!93 izlenme
Nakit avansta Merkez'i korkutan rakam20 izlenme