Sabah ezanı için camiye gelen müezzin, girişten gelen sesler üzerine içeriyi kontrol etti. Bu sırada camide bir kadın ve bir erkek olduğunu fark eden müezzin ile bazı cemaat üyeleri, şüphelilerin peşinden koştu.
İlk etapta hırsızlık ihtimali üzerinde duran müezzin, daha sonra güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, kadın ve erkeğin cami içerisinde uygunsuz davranışlarda bulunduğunu tespit eden müezzin, durumu polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin kimliklerini belirledi. Kimlikleri tespit edilen kadın ve erkek kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Özgür Kocaeli'den Selda Hatun Tan'ın haberine göre emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, ifadelerinde olayı fantezi ve farklı bir deneyim amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sözcü
Deprem davası sanığı MADO’nun sahibi, Erdoğan ve Aliyev'e dondurma kesti41 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı: 27.356 yeni vaka tespit edildi, 128 kişi hayatını kaybetti, Öte yandan 16.363 kişi sağlığına kavuştu!77 izlenme
Yandaş şirketlere 79 milyon liralık kıyak!116 izlenme
Yerel seçim düzenlemesi uygulanırsa 2.5 milyon genç oy kullanamayacak!40 izlenme
Bu pazar seçim olsa hangi parti birinci çıkıyor? Anket sonuçları geldi34 izlenme
İsrail ordusu: "Savaşta yeni bir aşamaya geçildi"36 izlenme
Cinsel tacizden tutuklanıp serbest bırakılan erkek, belediyedeki işine geri döndü, bu defa bir çocuğu taciz etti!51 izlenme
Atatürk’ün eserini yıktılar kiraya çıktılar!124 izlenme
Hakkındaki iddialar gündemden düşmüyordu, Hafize Gaye Erkan'ın babası konuştu: "O da benim kızım sayılır, şaşırdım"
Kılıçdaroğlu'nun üye etkinliğine katılımcı gönderdiği öne sürülen ajanstan çarpıcı itiraf! "Tamamen dostluk bağı..."
Mehmet Akif Ersoy için çarpıcı iddia! Adnan Oktar taktiklerini uygulamış
Jandarma komutanından AKP'ye 'hayırlı olsun' ziyareti!