14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından alınan sonuçlar Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) değişim beklentilerinin seslendirilmesine neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun seçimlerin ardından yaptığı "değişim" çıkışı ise Türkiye'nin gündeminde önemli yer tuttu. İmamoğlu'nun çıkışı sonrası CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekilli Özgür Özel de ''Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum" açıklamasıyla dikkat çekmişti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin kurultay süreci ile ilgili Ankara Ahlatlıbel'de görüşme gerçekleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmede, yerel seçim, ve kurultay süreci, takvim, adaylık gibi başlıkların masada olduğu değerlendiriliyor. Yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşmenin sonra ermesinin ardından açıklama yapılmadı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarının görüşme ile ilgili sorusuna İmamoğlu "Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" dedi.
Haber Global Muhabiri Saliha Çolak, Kılıçdaroğluİmamoğlu görüşmesi öncesi son kulis bilgilerini ise; "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'dır. Belediye başkanlarından biridir. Bunda olağanüstü anlam aramamak gerekir. Basının ilgi odağı olması istenmiyor. O nedenle görüşmenin yeri saklanıyor. Bunun sıradan bir belediye başkanı ve genel başkan görüşmesi olduğu yansıtılması çabası var. O yüzden yer gizleniyor" ifadeleriyle aktardı.


Gerçek Gündem
Sokak röportajındaki sözleri sonrası Dilruba Kayserilioğlu için 7.5 ay hapis cezası24 izlenme
Bir zamanlar burada 3000 kişi çalışıyordu!438 izlenme
Diyarbakır’da ölen hastanın yakınları hastane personellerine saldırdı!27 izlenme
Resmen kabul ettiler: İGA’nın 1.1 milyar Euro’luk kirası 25 yıl ertelendi!30 izlenme
Mahkeme nin'Fetö'cü' dediği şirkete Gökçek kıyağı! Yüzde 104 daha pahalıya ihale verdi!87 izlenme
Hacizlik olan çiftçilerden iktidara uyarı "Üretemezsek tanzim çadırı kurmak zorunda kalırlar"60 izlenme
A Haber ekmeğin 250 gramdan 200'e düşecek olmasını böyle haber yaptı: "Alınan karar halkı memnun etti. Artık israf olmayacak"39 izlenme
Mansur Yavaş'ı eleştiren AKP'li Şamil Tayyar'a sert yanıt!48 izlenme